ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Η τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε «ατύχημα» λέει πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

Η τουρκική κλιμάκωση στο Αιγαίο οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε «ατύχημα» λέει πρώην ΥΕΘΑ Π.Καμμένος

“Η κλιμάκωση στο Αιγαίο με συνεχείς υπερπτήσεις,παραβάσεις και παραβιάσεις θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε «ατύχημα». Η Τουρκία το επιδιώκει για εσωτερικούς λόγους (οικονομική κρίση, πανδημία) και για λόγους επιβολής λύσης συνδιαχείρισης. Τώρα άμεση αντίδραση και ενότητα”, υποστηρίζει με μήνυμα του στο twitter o πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος.

Αντίδραση μέχρι στιγμής δεν υπάρχει. Το θέμα των 270 υπερπτήσεων από τη 1η Ιανουαρίου δεν συζητείται καν στα ΜΜΕ και μέχρι χθες δεν υπήρχε και στη πολιτική συζήτηση των κομμάτων. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ ζήτησαν τη σύγκλιση της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής.

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την αίσθηση ότι “αυτά πάντα γίνονταν και μην κάνετε τόση φασαρία”. Η αλήθεια είναι ότι από το 1974, δεν έχει υπάρξει περίοδος με τόσες πολλές υπερπτήσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση.Σε άλλες περιόδους που οι Τούρκοι “ανέβαζαν” την ένταση των προκλήσεων τους, υπήρχαν κάποιες “απαντήσεις” που ορθώς δεν δημοσιοποιούνταν. Όσοι “χτίζουν” το παραμύθι ότι “αυτά πάντα γίνονταν” καλό θα ΄ναι να ενημερωθούν αν απλά παριστάνουν ότι δεν ξέρουν, γιατί εκείνες οι “απαντήσεις” προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι δημοσιοποιήσιμες.

 

 

Related posts

ΜΗΝΥΜΑ: Για προσφυγή σέ πρόωρες εκλογές, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το 14ου Συνέδριο της ΝΔ

Newsroom

Σύμβουλος εθνικής ασφάλειας: Αν χρειαστεί θα δράσουμε στρατιωτικά απέναντι στην Τουρκία

Newsroom

Μητοστάκης: Να ξαναγεννηθεί ο τόπος και να χτιστεί το μέλλον της βόρειας Εύβοιας

Newsroom