ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Η τριλογία των λαθών στην αρχή της σχέσης

Η τριλογία των λαθών στην αρχή της σχέσης

Γιατί σίγουρα θα κολλήσεις μαζί του

 

Θα μου πεις, σχέση είναι, άνθρωποι είμαστε, δεν θα κάνουμε και λάθη; Που ως γνωστόν, αυτά είναι που μας κάνουν καλύτερους;

 

Ε, φυσικά, εννοείται, εξυπακούεται. Πρέπει όμως, φίλη, να τα κάνεις με το καλημέρα σας; Ή, το χειρότερο, αφού τα δοκίμασες, τα είδες, κατάλαβες ότι μιλάμε για λάθη καραμπινάτα, γιατί τώρα είσαι έτοιμη να τα επαναλάβεις; Τα ζητάει ο οργανισμός σου φαίνεται.

Και θα εξηγηθώ, και θα σου πω για ποια λάθη μιλάω:

1. Κολλάς πάνω του σαν βδέλλα. 

Ή σαν τη μέλισσα στο μέλι, να το ωραιοποιήσω λιγουλάκι. Γιατί είστε σε φάση μελώματος, δεν το συζητάμε. Με τη σκέψη του ξυπνάς, με το sms του κοιμάσαι. Λογικό.
Από την άλλη, κράτα και μια ισορροπία. Παράμεινε συνεπής στην εργασία σου, και μην ξεχνάς παντελώς οικογένεια και φίλους.

2.Φοβάσαι, διστάζεις, είσαι προκατειλημμένη. 

Για χ λόγους, που, άσε με να μαντέψω, κάποιος σε πλήγωσε πολύ, σωστά; Και όλοι οι άντρες είναι ροζ γουρούνια, έτσι;
Πού πας, βρε Καραμήτρο; Εάν δεν είσαι έτοιμη για σχέση, κάτσε λιγάκι με τον εαυτό σου να τα πείτε. Αλλιώς, αφήσου ελεύθερη και νιώσε. Δική μου συμβουλή; Άκου το ένστικτό σου.

3.Βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα.

Επειδή αρέσει και στους δύο η πίτσα πεπερόνι και είστε Ολυμπιακοί, κατάλαβες ότι είστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον. Χμ, ήδη σκέφτεσαι να μετακομίσεις σπίτι του, ή μήπως να νοικιάσετε μια καινούρια φωλίτσα.
Μήπως, λέω μήπως, είναι λίγο νωρίς για σχέδια; Ίσα ίσα που τον έχεις δει τον άνθρωπο. Γιατί δεν χαλαρώνεις λίγο να απολαύσεις αυτή την πρώτη περίοδο γνωριμίας; Υπάρχει καλύτερη; Δεν υπάρχει!

 

Related posts

6 σίγουροι τρόποι για να αποφύγεις εκείνον τον τύπο που επιμένει, ενώ ξέρει πως δεν ενδιαφέρεσαι!

Κ. Μητσοτάκης: Επιστρέφονται έως και 600 ευρώ για το ρεύμα – «Τέλος» η ρήτρα αναπροσαρμογής

Και για τους Ινδούς τουρίστες η Ελλάδα είναι δημοφιλής προορισμός