ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ: «ΜΕ ΕΣΩΣΕ Η ΑΓΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η Αγία Φιλοθέη με έσωσε πατέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού μόλις αντίκρισε τον πατέρα του

 

Ο Ηλίας Βρεττός και η οικογένειά του βιώνουν εδώ και τρεις μέρες έναν εφιάλτη μετά το πολύ σοβαρό τροχαίο που είχε ο αγαπημένος τραγουδιστής την Καθαρά Δευτέρα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης Καραβασίλης βαθιά συγκινημένος μίλησε στο protothema.gr για τον Γολγοθά που ανεβαίνει ο γιος του καθώς τις επόμενες μέρες θα υποβληθεί σε τρία με τέσσερα χειρουργεία.

«Η Αγία Φιλοθέη με έσωσε πατέρα», ήταν τα πρώτα λόγια του Ηλία Βρεττού μόλις αντίκρυσε τον πατέρα του ο οποίος συνέχισε:

«Ήταν όπως όλοι έχετε δει ένα πολύ δύσκολο τροχαίο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας. Ο Ηλίας αντλεί δύναμη από την αγάπη του κόσμου και η Αγία Φιλοθέη ήταν αυτή που έσωσε το παιδί μου.

Όταν πληροφορηθήκαμε για το τροχαίο του παιδιού μας, χάσαμε τη γη κάτω από τα πόδια μας. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε τρία με τέσσερα χειρουργεία που πρέπει να κάνει ο Ηλίας.

Το ένα χειρουργείο θα γίνει την Παρασκευή στο χέρι και στο πόδι και την Δευτέρα στη λεκάνη».

Το τροχαίο της Καθαράς Δευτέρας

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν η οδηγός του οχήματος, φίλη του Ηλία Βρεττού, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και καρφώθηκε σε δέντρο. Η Σοφία Φυρρού, η σύντροφος του τραγουδιστή, από την πρώτη στιγμή είχε ισχυριστεί ότι ένα λευκό βαν, το οποίο έτρεχε της έκλεισε το δρόμο.

Τα λεγόμενά της επιβεβαιώθηκαν από βίντεο από τις κάμερες της παραλιακής και τώρα η Τροχαία αναζητά τον οδηγό του βαν. Από το ατύχημα τόσο ο τραγουδιστής όσο και η οδηγός εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Related posts

Eρευνα: Ακατάλληλα σχολικά γεύματα στα ολοήμερα σχολεία των Τρικάλων

Newsroom

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν κλείσω δωμάτιο για τις διακοπές;

Newsroom

Αλέξης Τσίπρας: «Κάντο όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία» για τους λογαριασμούς ρεύματος – Έρχονται νομοθετικές προτάσεις

Newsroom