ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθλητισμός

Ισόπαλο το ντέρμπι των αιωνίων: Με πέναλτι στο 103 ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό

Ισόπαλο το ντέρμπι των αιωνίων: Με πέναλτι στο 103 ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό

 

 

Με πέναλτι του Σπόραρ ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Ολυμπιακό στο 113′ του ντέρμπι της Λεωφόρου στην 11η αγωνιστική της Super League – Νωρίτερα, ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί 1-0 με γκολ του Μπίελ στο 84′

Μπορεί ο Ολυμπιακός να κρατούσε μέχρι και το… 100ο λεπτό τη νίκη στα χέρια του,τελικά όμως το παιχνίδι καθώς φαίνεται δεν τελειώνει ποέ αν ο διαιτητής δεν σφυρίξει τη λήξη του.

Έτσι έγινε και με το ντέρμπι των αιωνίων o Ολυμπιακός Μπορεί να προηγήθηκε, ωστόσο οι «πράσινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις με πέναλτι και έτσι να μείνουν αήττητοι.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός θα έσπαγε το εντυπωσιακό αήττητο των δέκα αγώνων του Παναθηναϊκού καθώς κρατούσε τη νίκη στα χέρια του μέχρι το 97′ χάρη στο γκολ του Μπιελ στο 84′, ένα πέναλτι του Άβιλα στον Ιωαννίδη και μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σπόραρ στο 113′, κράτησε όρθιους τους Πράσινους που διεύρυναν το σερί τους στα 11 ματς.

Οι συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες (46’ Κώτσιρας), Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν (87′ Ιωαννίδης), Μπερνάρ, Παλάσιος (53’ λ.τρ. Κουρμπέλης), Βέρμπιτς (78′ Βαγιαννίδης), Σπόραρ.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονζάλες): Πασχαλάκης, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Εμβιλά, Χουάνγκ, Μασούρας (75′ Βρουσάι), Μπιέλ (93′ Μπόουλερ), Χάμες Ροντρίγκες (86′ Φορτούνης), Μπακαμπού (75′ Ελ Αραμπί).

Related posts

Κλήρωση playoffs Champions League: Με Ομόνοια ή Ερυθρό Αστέρα ο Ολυμπιακός ο αντίπαλος του Ολυμπιακού

Newsroom

Μάριος Γιαννάκου: Ο Έλληνας αθλητής που κατάφερε να τερματίσει τον υπερμαραθώνιο 500 χλμ. στον Αρκτικό Κύκλο!

Σάκκαρη – Βέγκελε 2-1: Με ψυχή στον 2ο γύρο του US Open!

Newsroom