Κοινοποιείστε το άρθρο

Κ.Βελόπουλος: «Κατασκευή τείχους στον Έβρο και επαναφορά των ναρκοπεδίων για να σταματήσει η εισβολή των αλλοδαπών»

 

Απόλυτα σύμφωνος με τον Αμερικανό πρόεδρο Ν.Τραμπ είναι ο Κ.Βελόπουλος ο οποίος θεωρεί ως αποτελεσματική λύση την κατασκευή τείχους στον Έβρο και για λόγους εθνικής ασφάλειας αλλά και για να εμποδιστεί η παράνομη είσοδος στην χώρα σε χιλιάδες αλλοδαπούς.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση» μιλώντας στo One Channel, χαρακτήρισε όλους τους αλλοδαπούς ως «λαθροεισβολείς» και παρουσίασε το πρόγραμμά του για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπιστεί το συγκεκριμένο ζήτημα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως πρέπει να πάνε από εκεί που ήρθαν.

Εν συνεχεία της συζήτησης που είχε ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε τα μέτρα που οραματίζεται να εφαρμόσει. «Τείχος στον Εβρο και… ναρκοπέδιο ώστε να προφυλασσόμαστε κι από τους Τούρκους» σημείωσε, τονίζοντας πως «αν γίνει πόλεμος, οι Τούρκοι θα κάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη».

«Στήνεις ένα τείχος από το Δέλτα του Εβρου ως το Τριεθνές, βάζεις κι ένα ναρκοπέδιο ωραίο όπως έκαναν οι Βούλγαροι από την άλλη πλευρά και είσαι μια χαρά» είπε χαρακτηριστικά.

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο