Κοινοποιείστε το άρθρο

Κ.Βελόπουλος προς βουλευτές που θέλουν υποχρεωτικό εμβολιασμό: «Να δούμε τα πιστοποιητικά του δικού σας εμβολιασμού»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας από το βήμα της Βουλής ξεμπρόστιασε βουλευτές που θέλουν να επιβληθούν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί.

Ο Βελόπουλος αναφέρθηκε σε όλους αυτούς που ζητούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, και ουσιαστικά επιβραβεύουν την κυβέρνηση για τον διαχωρισμό των πολιτών, λέγοντας τους:

 

«Σας ζητάμε όλους εσάς που θέλετε να επιβάλλετε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό να βγάλετε όλοι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Αυτό είναι διαφάνεια.. Όλοι, όλοι, όλοι».

Πρώτος που αντέδρασε στα λεγόμενα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης ο βουλευτής της ΝΔ, Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος σηκώθηκε όρθιος.

Τότε ο Κ.Βελόπουλος του είπε: 

«Ηρεμήστε κ. Χατζηδάκη, μύγα σας τσίμπησε ή το εμβόλιο» και συνέχισε στους ίδιους υψηλούς τόνους: «Βγάλτε τα όλοι τα πιστοποιητικά σας, δύο σηκωθήκατε, βγάλτε τα όλοι, εγώ δεν το έχω κάνει το εμβόλιο… Να δει ο λαός ότι κάποιοι τον υποχρεώνουν και κάποιοι κάνουν τις πάπιες», ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε να καταθέσουν οι βουλευτές που έχουν εμβολιαστεί τα πιστοποιητικά στον Πρόεδρο της Βουλής.

Ο Βασίλης Υψηλάντης που τον διαδέχθηκε στο βήμα έδειξε στο κινητό του τηλέφωνο το πιστοποιητικό και επέκρινε τον κ. Βελόπουλο για λαϊκισμό. «Το βήμα της Βουλής, από βήμα Δημοκρατίας γίνεται βήμα λαϊκισμού», ανέφερε και απηύθυνε έκκληση στους πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας να εμβολιαστούν για να βοηθήσουν τους εαυτούς τους και τη χώρα.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο