ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΑπόψειςΕπικαιρότητα

Και τώρα ησυχία «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…»

Δεν ήταν μοιραίο, ήταν αναμενόμενο, ήταν ένα προαναγγελθέν έγκλημα!

«Πάρε με όταν φτάσεις»

 

 

Από το 2000 υπάλληλοι του ΟΣΕ είχαν επισημάνει πόσο προβληματικό είναι το δίκτυο και ποιες διορθωτικές κινήσεις έπρεπε να γίνουν τόσο στις σιδηροδρομικές  γραμμές όσο και στα τρένα.   

Γράφει ο Κυριάκος Τσικορδάνος 

Από το 2000 υπάλληλοι του ΟΣΕ είχαν επισημάνει πόσο προβληματικό είναι το δίκτυο και ποιες διορθωτικές κινήσεις έπρεπε να γίνουν τόσο στις σιδηροδρομικές  γραμμές όσο και στα τρένα.

ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ που από τότε  ανεβοκατεβαίνετε στην εξουσία, δηλαδή εδώ και 20 χρόνια, ενώ κωφεύατε και αδιαφορούσατε, τώρα όλοι θα μιλήσετε για ευθύνες λίγο αργότερα, σεβόμενοι προφανώς τον πόνο των ανθρώπων που θρηνούν τα παιδιά τους, τον πατέρα τους, τους φίλους τους αλλά και
τις ψυχές που χάθηκαν.…

 

Ή μήπως ψάχνετε να βρείτε πού θα αποδώσετε τις ευθύνες και ποιο θα είναι το εξιλαστήριο θύμα;

Εάν μελετήσει κανείς, από το 2014 τις διαδικασίες ανάθεσης των έργων εκσυγχρονισμού και υλοποίησης ή μάλλον της μη υλοποίησης και ολοκλήρωσής τους σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο, όπως έπρεπε να έχει γίνει από το 2016, εύκολα καταλήγει για μια ακόμη φορά στο συμπέρασμα ότι, το μόνο που σας ένοιαζε και σας νοιάζει είναι η ρεμούλα, το πάρτι της μίζας, η εξυπηρέτηση των ημετέρων σας,  πώς
θα πάρετε θώκους εξουσίας και να τους κρατήσετε με νύχια και με δόντια!

Το «εγώ δουλεύω για το Κόμμα, άρα πρέπει να με ταΐσει» του Διονύση Παπαγιαννόπουλου στην ταινία Υπάρχει και φιλότιμο, στοιχειώνει την ελληνική κοινωνία δεκαετίες τώρα… στο όνομα μιας ψήφου, μιας καρέκλας, ενός Υπουργείου, υπόσχεστε έργα, τα οποία τελικά αποδεικνύεστε ανίκανοι να τα υλοποιήσετε…μόνο υποσχέσεις….

Σκίτσο Ababa Asteriou

Αποκρύπτετε την αλήθεια από τον λαό για τα λάθη, τις αβλεψίες, τα πρόστιμα από την Ε.Ε. για τη μη συμμόρφωση με τους κανόνες περί της ασφάλειας του σιδηροδρομικού δικτύου, αλλά καμαρώνετε για τις ψηφιακές δυνατότητες που προσφέρετε στους πολίτες… χωρίς όμως να φροντίζετε για την ασφαλή «πλοήγηση σε όλα τα δίκτυα».

Την εποχή της πανδημίας πήρατε δραστικά μέτρα για τη προστασία της υγείας των πολιτών και κλείσατε τα πάντα!  Αποδείξτε λοιπόν ότι είστε το ίδιο υπεύθυνοι, ικανοί, αποφασισμένοι και τώρα και ότι πραγματικά νοιάζεστε για την ασφάλεια των πολιτών, και κλείστε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο μέχρι να ολοκληρωθεί ΠΑΝΤΟΥ η τοποθέτηση και σωστή λειτουργία των συστημάτων ασφαλείας, τα οποία ο ελληνικός λαός έχει ήδη χρυσοπληρώσει, και παράλληλα να αναλάβετε την εκπαίδευση και την
επιμόρφωση του προσωπικού των σιδηροδρόμων και των τρένων.

ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Εδώ και 20 χρόνια, και ειδικά από τους ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν τόσα μεγάλα έργα στην Ελλάδα, φανήκατε ανίκανοι να τα διαχειριστείτε σωστά, να τα αξιοποιήσετε, να τα διορθώσετε, να κάνετε το καλύτερο!

Το μόνο που σας ενδιέφερε, πατώντας πάνω στην οικονομική κρίση που ΕΣΕΙΣ δημιουργήσατε, ήταν να
πουλήσετε τα πάντα και να τα ιδιωτικοποιήσετε… και ιδού τώρα τα αποτελέσματα.

Πουλάτε το παραμύθι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ότι η ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ απάλλαξε τους Έλληνες πολίτες από ένα δυσβάσταχτο χρέος, αλλά μάλλον ξεχάσατε να διαβάσετε τα ψιλά γράμματα στις συμβάσεις που υπογράψατε και δεν γνωρίζετε τώρα γιατί έγινε το κακό σε ποιον να αποδώσετε ευθύνες!

Φανήκατε πολύ μικρότεροι των περιστάσεων και τώρα που πλησιάζουν οι εκλογές ο λαός θα θυμάται τα παιδιά που χάθηκαν στα Τέμπη,  ο λαός θα θυμάται τους συγγενείς και τους δικούς του ανθρώπους που καήκαν στο Μάτι, θα θυμάται τα σπίτια και τα χιλιάδες στρέμματα που κάηκαν στην Εύβοια, θα θυμάται.. θα θυμάται… θα θυμάται ότι κανένας δεν έχει μπει ακόμα φυλακή, κανένας δεν έχει
αναλάβει την ευθύνη, αλλά όλοι ξέρετε να χύνετε κροκοδείλια δάκρυα….

Ίσως εάν ήταν το δικό σας παιδί, ο δικός σας φίλος, ο δικός σας άνθρωπος, εάν έκλεινε το δικό
σας σπίτι….

Τώρα που σάς βρήκε κι εσάς η κακιά η ώρα και όλο αυτό «έτυχε» λίγο πριν την κήρυξη των εκλογών και την έναρξης της προεκλογικής σας εκστρατείας, έχετε τη γενναιότητα να δείξετε τον δέοντα σεβασμό σε ένα λαό που θρηνεί και πενθεί, κι αντί να βγείτε να ζητήσετε την ψήφο του, να σκύψετε τα κεφάλια, να ζητήσετε συγγνώμη και να κάνετε ησυχία, στη μνήμη όλων αυτών των ανθρώπων που άδικα χάνονται!

Σε ένα πράγμα θα συμφωνήσουμε μαζί σας, κύριε πρωθυπουργέ, ότι το λάθος είναι όντως ανθρώπινο και ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ! Και των 300! Η ανοχή έφτασε στο τέλος!

Κι αν ακόμα δεν γνωρίζετε σε ποιον να αποδώσετε ευθύνες, κοιτάξτε σε έναν
καθρέφτη…. Δεν ήταν μοιραίο, ήταν αναμενόμενο, ήταν ένα προαναγγελθέν
έγκλημα!

 

Και τώρα ησυχία: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι
μανάδες…»

Υ.Γ. Και τα παιδιά τιμωρούν…

Πηγή  greekaffair.news 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ – 4.4 R το μέγεθος του σεισμού που ταρακούνησε την Αττική

Newsroom

Εντός των επόμενων ημερών διαθέσιμη η νέα ψηφιακή ταυτότητα

Newsroom

Αλόννησος: Υποθαλάσσιο μουσείο στο διάσημο ναυάγιο της Περιστέρας

Newsroom