ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Καιρός

Καιρός: Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα

Καιρός: Με 30άρια το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα

Ενίσχυση των βοριάδων και πρόσκαιρη πτώση του υδράργυρου  προβλέπει για σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αλλά υψηλές θερμοκρασίες από την Κυριακή και για αρκετές ημέρες ακόμη.

Ο υδράργυρος αναμένεται να φθάσει την Κυριακή έως και τους 30 βαθμούς Κελσίου στις Σέρρες και έως τους 28 βαθμούς στα Τρίκαλα όπως και σε περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας.

Σήμερα ο καιρός θα κυλήσει σε παρόμοιο μοτίβο με τις προηγούμενες ημέρες όσον αφορά στα φαινόμενα, με τις βροχές αρκετά περιορισμένες.

Ο καιρός με μια ματιά

-Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις στα ανατολικά η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως από το Σαββατοκύριακο και μετά οι βοριάδες θα φτάνουν τα 5 με 6 και πρόσκαιρα τα 6 με 7 μποφόρ.

Μέχρι και τις αρχές του Νοεμβρίου ο καιρός θα είναι ασυνήθιστος για την εποχή με 27άρια, ζέστη και ανομβρία.

Τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό του Σαββατοκύριακου, αλλά και για την εξέλιξη των επόμενων ημερών ενόψει και του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίουέδωσε ο Σάκης Αρναούτογλου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο (22/10) όλη η χώρα θα έχει ηλιοφάνεια, ενώ την Κυριακή (23/10) το θερμόμετρο θα δείξει τοπικά ακόμη και 28 βαθμούς (στις περιοχές μακριά από τη θάλασσα και στα πεδινά).

Related posts

Δυναμικά μπήκε ο Καύσωνας και στην Ελλάδα – Κυριακή και Δευτέρα οι πιο «καυτές» ημέρες

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ: Έρχεται η κακοκαιρία Bianca με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Newsroom

Καιρός: Σαββατοκύριακο με καταιγίδες χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Ψυχρή εισβολή και έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα

Newsroom