ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Κακοκαιρία Daniel – Μεγάλα καλύβια: Δραματική έκκληση για βοήθεια από τους κάτοικους του Χωριού – Χωρίς νερό και ρεύμα

Κακοκαιρία Daniel – Μεγάλα καλύβια:  Δραματική έκκληση για βοήθεια από τους κάτοικους του Χωριού – χωρίς νερό χωρίς ρεύμα και χωρίς τρόφιμα

Κακοκαιρία Daniel: Έκκληση βοήθειας  για απεγκλωβισμό, νερό και τρόφιμα κάνουν οι κάτοικοι του χωριού Μεγάλα Καλύβια Τρικάλων που εδώ και 3 ημέρες βρίσκονται στο μάτι της κακοκαιρίας Daniel.

Δραματική έκκληση για τον απεγκλωβισμό μιας έγκυού, έκανε η κα Δήμητρα μέσω του MEGA. Όπως είπε η ίδια, η γυναίκα βρίσκεται πάνω στην ταράτσα του σπιτιού της, ενώ στην περιοχή υπάρχει διακοπή ρεύματος και νερού.

“Είναι η ανιψιά μου στα Μεγάλα Καλύβια. Είναι έγκυος και έχει ένα μωρό 1,5 ετών. Είναι επάνω σε ένα διώροφο σπίτι, στην ταράτσα και δεν έχουν ούτε νερό, ούτε ρεύμα, ούτε τίποτα. Κάνω θερμή έκκληση. Είναι έγκυος με προβλήματα εγκυμοσύνης και έχει και το παιδάκι μαζί της” ανέφερε.

 

Πρόσθεσε, μάλιστα, πως υπάρχουν περίπου 10 άτομα εγκλωβισμένα μαζί

της.

“Ζητώ να τους σώσουνε, έστω με βάρκα, ελικόπτερο ή οτιδήποτε. Σας παρακαλώ πάρα πολύ” είπε με αγωνία η γυναίκα, τονίζοντας πως έχει να μιλήσει με την ανιψιά της από χθες και δεν μπορεί πια να επικοινωνήσει μαζί της.

 

Επίσης οι κάτοικοι προσπαθούν να έρθουν σε επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες αλλά δεν μπορούν διότι στα κινητά τηλεφωνά τελειώνουν οι μπαταρίες, σταθερό τηλέφωνο επίσης δεν έχουν και σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του greekaffair.news δεν υπάρχει υδροδότηση και δεν υπάρχει ούτε ηλεκτροδότηση εδώ και ένα 24ωρο και επίσης αρχίζουν να τελειώνουν και τα τρόφιμα  για τον λόγο αυτό κάνουν άμεση έκκληση για βοήθεια από οπουδήποτε….

Βρισκόμαστε στο έλεος του Θεού αναφέρουν οι κάτοικοι

 

 

 

 

Related posts

Τραγούδι της ημέρας: «Παραδόθηκα Σε Σένα» Νατάσα Θεοδωρίδου – Official Music Video

Newsroom

Ωμός εκβιασμός της N. Μπακογιάννης: «Αν δεν μας στηρίξετε τα πράγματα θα είναι δύσκολα»

Η Φωτεινή Δάρρα μάγεψε με την ερμηνεία της στο Παλλάς και δίκαια θεωρείται η νέα Τζένης Βάνου