ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εγκλωβίστηκε λεωφορείο στη γέφυρα του «Σταύρος Νιάρχος»

Εγκλωβίστηκε λεωφορείο στη γέφυρα του «Σταύρος Νιάρχος»

Η μεγάλη συσσώρευση υδάτων από τη δυνατή νεροποντή, είχε σαν συνέπεια ένα λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς-Βούλα να εγκλωβιστεί κάτω από την γέφυρα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

 

 Πληροφορίες θέλουν τον οδηγό και τους επιβάτες να έχουν εγκαταλείψει έγκαιρα το λεωφορείο.

 

Πάνω από 250 κλήσεις στην Πυροσβεστική για άντληση υδάτων

Μεγάλες δυσκολίες και σε άλλες γειτονιές της Αττικής έχει προκαλέσει η πολύ δυνατή νεροποντή που πλήττει το λεκανοπέδιο από το πρωί της Πέμπτης.

Είναι χαρακτηριστικό πως η Πυροσβεστική έχει δεχτεί, σύμφωνα με πληροφορίες, πάνω από 385 κλήσεις για άντληση υδάτων, κυρίως από νότια προάστια και πιο συγκεκριμένα τη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο κλπ, καθώς για πτώσεις δέντρων στο Χαϊδάρι και σε άλλες περιοχές. Συνολικα, οι κλήσεις έγιναν από 20 περιοχές της Αττιικής.

Παράλληλα, σε άλλα σημεία στη Νέα Σμύρνη, αυτοκίνητα έχουν ακινητοποιηθεί στη μέση του δρόμου από τις λάσπες που έχουν κατακλύσει το οδόστρωμα.


Δείτε εικόνες από την οδό Ιωνίας

 

Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και εγκλωβισμένοι οδηγοί στη Νέα Σμύρνη

Στο μεταξύ, αυτοκίνητα έχουν εγκλωβιστεί στη γέφυρα Δαβάκη, στη  Νέα Σμύρνη, λόγω μεγάλης συσσώρευσης υδάτων. Έτσι, εταιρεία οδικής βοήθειας έχει κληθεί για να βοηθήσει οδηγούς να απομακρυνθούν με τα οχήματά τους από το σημείο, ενώ εργάτης του δήμου έχει σπεύσει στην περιοχή για να βοηθήσει στην απομάκρυνση των υδάτων.

Δείτε τις απίστευτες εικόνες με εγκλωβισμένους οδηγούς στην Νέα Σμύρνη και τη γέφυρα Δαβάκη, λίγο πριν τη Συγγρού

Παράλληλα, δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενημερώθηκαν και πήγαν στη Γλυφάδα (Γούναρη και Ανθέων), όπου έχουν ακινητοποιηθεί αυτοκίνητα.

 

 

Related posts

Εκλογές 2023 – Κουτσούμπας: Ούτε στις δεύτερες εκλογές θα γίνει κυβέρνηση αυτοδυναμίας

Newsroom

Σύνοδο Κορυφής EUMED 9: Κρίσιμη σύνοδος με τον Μακρόν στην Αθήνα, μετά τη «βόμβα» της AUKUS

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει : Η τιμή του πετρελαίου πέφτει και η τιμή της βενζίνης ανεβαίνει πάνω από τα 2 ευρώ στα νησιά!