Κοινοποιείστε το άρθρο

Θέμα χρόνου η καρατόμηση Μ.Χρυσοχοΐδη & Ν.Χαρδαλιά – Και στο βάθος Ανασχηματισμός ή πρώρες εκλογές τι μελετάει η κυβέρνηση;

Ανασχηματισμός ή πρώρες εκλογές μελετάει η κυβέρνηση;  Αυτό θα φανεί τις επόμενες ημέρες από τις κινήσεις που κάνει ο ίδιος ο  πρωθυπουργός και η ομάδα του και σίγουρα θα κρίνουν την πορεία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, καθώς θα αποτελέσουν ένα πολύ σημαντικό  στοίχημα για τον ίδιο και την κυβέρνησή του.

Προς το παρόν την πόρτα της εξόδου ετοιμάζονται να δουν δυο σημαντικά πρόσωπα της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Πρώτο ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας Μ. Χρυσοχοΐδης ο οποίος στο μέτωπο των πύρινων πυρκαγιών φάνηκε πολύ λίγος ως και ανύπαρκτος, ανίκανος  για να ηγηθεί και να κατευθύνει σωστά τη διαχείριση των πύρινων μετώπων με αποτέλεσμα να σημειωθεί μεγάλη οικολογική καταστροφή  και να χαθούνε περιουσίες και κόποι μιας ζωής!

Να επισημάνουμε επίσης ότι η αλαζονική γραπτή δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη δεν άρεσε στο Μαξίμου, καθώς φρόντισε να απαντήσει στην κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υποστήριζε πως «όλο αυτό το διάστημα των πυρκαγιών ο κ. Χρυσοχοΐδης παραμένει εξαφανισμένος» με έναν προκλητικό τρόπο.

 

Δεύτερο σημαντικό πρόσωπο που ακούγεται πολύ έντονα  ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου είναι ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλίας για τον οποίο ο πρωθυπουργός μπορεί να έχει θετική άποψη και κρίση, παρ’ όλα αυτά οι σύμβουλοι του θεωρούν ότι ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει υποστεί μεγάλη πολιτική φθορά, καθώς είναι αυτός που έχει κληθεί να κάνει όλες τις «δύσκολες» δουλειές και να βγάζει το φίδι από την τρύπα.

 

Τέλος να τονίσουμε ότι ο Νικος Χαρδαλιάς απαντώντας στην κριτική που έχει δεχθεί όλο το τελευταίο διάστημα και για το ενδεχόμενο παραίτησης, ο κ. Χαρδαλιάς σημείωσε: «Όλα τα στελέχη της κυβέρνησης έχουν έτοιμες τις παραιτήσεις τους. Η δική μου παραίτηση είναι πάνω πάνω στο συρτάρι του γραφείου του πρωθυπουργού γιατί καλούμαι κάθε μέρα να παλέψω και να πάρω δύσκολες αποφάσεις που αφορούν την ανθρώπινη ζωή. Πάντα είχα αίσθηση καθήκοντος και πάντα αναλάμβανα την ευθύνη μου. Εγώ δεν θέλω να κάνω καριέρα πολιτική, δεν θα είμαι υποψήφιος κάπου. Παραμένω κρατικός λειτουργός και έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι τα ζητήματα αυτά δεν είναι ζητήματα μικροπολιτικής, αλλά χρειάζεται συνεργασία».

«Είναι πατριωτικό το καθήκον της συνεργασίας για τα θέματα αυτά. Κάθε σπίτι που χάνεται για όλους εμάς είναι μία τραγωδία και μία μαχαιριά στην καρδιά μας. Αυτές τις ημέρες δόθηκε μία τεράστια μάχη. Άυπνοι όλες αυτές τι μέρες μείναμε εκεί, καθοδηγώντας τα παιδιά τις πυροσβεστικής του λιμενικού, μία μάχη που ήταν η δυσκολότερη που υπήρξε ποτέ. Την ώρα της μάχης κάποιοι πυροβολούν τους μαχητές. Σε αυτή την καταστροφή οι απώλειες είναι από την πλευρά των μαχητών και όχι των πολιτών», συνέχισε.

Κ..Τ.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο