ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Καστανιές : Νέα επεισόδια από παράνομους μετανάστες – Πόλεμος από χημικά και πέτρες κατά των ελληνικών δυνάμεων

Καστανιές : Νέα επεισόδια από παράνομους μετανάστες – Πόλεμος από χημικά και πέτρες κατά των ελληνικών δυνάμεων

Νέα επεισόδια σημειώθηκα σήμερα το πρωί  στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο, όταν παράνομοι  μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος από τις Καστανιές.

Οι παράνομοι μετανάστες εκτόξευσαν χημικά, πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά των ελληνικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν άμεσα από την πλευρά τους με χημικά.

 

Οι ισχυρές δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας και του στρατού έχουν αναπτυχθεί κατά μήκος του φράχτη κοντά στο ελληνικό φυλάκιο. Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ η επίθεση που επιχείρησαν σήμερα το πρωί οι μετανάστες ήταν μαζική. Αρχικά η επίθεση σημειώθηκε στο φυλάκιο και στη συνέχεια ακολούθησε μία μαζική πορεία μεταναστών προς το νότιο τμήμα. Ενδεχομένως οι μετανάστες να προσπαθήσουν να βρω κάποιο πέρασμα στο φράχτη και να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. Ωστόσο όπως φαίνεται οι ελληνικές δυνάμεις τους επιτηρούν. Οι Αρχές από τα μεγάφωνα προειδοποίησαν το πλήθος να μην παραβιάσει τα σύνορα.

Τελικά μετά από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε ο νέος γύρος του κλεφτοπολέμου ανάμεσα στους μετανάστες και τις ελληνικές δυνάμεις, οι οποίες σταματούν κάθε κύμα μεταναστών που προσπαθεί να μπει παράνομα στην Ελλάδα.

 

Related posts

Μυδοπίλαφο με πάπρικα και τσορίθο του Σεφ Γιώργου Τσελεμεντέ

Κορωνοϊός- Έκτακτα μέτρα: Άδειες ειδικού σκοπού με πλήρεις αποδοχές για τους εργαζομένους γονείς

Newsroom

Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων – Αύριο στις 13:00 η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Newsroom