Κοινοποιείστε το άρθρο

Καταγγελία Σπίρτζη: Διέταξαν πυροσβέστες να αφήσουν το Κρυονέρι και να κατευθυνθούν στη Δροσοπηγή

Να εγκαταλείψουν στην τύχη του το Κρυονέρι και να κατευθυνθούν στη Δροσοπηγή έλαβαν εντολή εθελοντές πυροσβέστες, όπως καταγγέλει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή του στο twitter.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Σπίρτζης περιγράφει πως οι συγκεκριμένοι εθελοντές πυροσβέστες του κατήγγειλαν ότι μέσω ασυρμάτου της Πυροσβεστικής τους διέταξαν να φύγουν από το φλεγόμενο Κρυονέρι και να πάνε στη Δροσοπηγή.

Όπως αναφέρει ο κ. Σπίρτζης θα υπάρχει κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο μπλακ άουτ σε περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης.

Η ανάρτηση του Χρήστου Σπίρτζη στο twitter:

«Πριν λίγο εθελοντές πυροσβέστες μας κατήγγειλαν ότι στον ασύρματο της Πυροσβεστικής (ΔΙΑΣ) ειπώθηκε (ευγενική απόδοση εκφράσεων): «Αφήστε το Κρυονέρι. Πηγαίνετε Δροσοπηγή»

Εκτός του διαπιστωμένου χάους της οργάνωσης του επιτελικού κράτους Μητσοτακη, εκτός της θυσίας του Εθνικού δρυμού Τατοΐου, εκτός απο τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, εκτός της αναζωπυρωσης μετά από δύο ημέρες της πυρκαγιας της Βαρυμπόμπης.

»Επισημαίνουμε την κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο blackout, στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης».

Πριν λίγο εθελοντές πυροσβέστες μας κατήγγειλαν ότι στον ασύρματο της Πυροσβεστικής (ΔΙΑΣ) ειπώθηκε (ευγενική απόδοση εκφράσεων ):

«Αφήστε το Κρυονέρι. Πηγαίντε Δροσοπηγή». 1/2

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) August 5, 2021

Εκτός του διαπιστωμένου χάους της οργάνωσης του επιτελικού κράτους Μητσοτακη , εκτός της θυσίας του Εθνικού δρυμού Τατοΐου, εκτός απο τα σπίτια και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, εκτός της αναζωπυρωσης μετά από δύο ημέρες της πυρκαγιας της Βαρυμπόμπης… 2/2

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) August 5, 2021

… επισημαίνουμε την κυβερνητική ευθύνη για κίνδυνο blackout , στην περίπτωση που εγκαταλειφθεί η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Κρυονέρι, που οδεύουν οι γραμμές μεταφοράς υπερυψηλής τάσης. 3/3

— Χρήστος Σπίρτζης (@c_spirtzis) August 5, 2021

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο