ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Κάτοικοι του Γραμματικού απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις κατά του ΧΥΤΑ

Κάτοικοι του Γραμματικού του βαρνάβα και τον γύρω περιοχών απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις:Ο λόγος η λειτουργία του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους – Ένταση και πανό στο απειλούν με δυναμικές κινητοποιήσεις,[εικόνες & βίντεο]

Το greekaffair.gr και σε παλιότερο ρεπορτάζ είχε αναφέρει στη μεγάλη επικινδυνότητα που μπορεί να επιφέρει στην εκεί γύρω περιοχή η λειτουργιά του ΧΥΤΑ.

Κάτοικοι του Γραμματικού του Βαρνάβα και άλλων γύρων  περιοχών  αντιδρούν στην λειτουργία του ΧΥΤΑ στην περιοχή τους και προέβησαν σε κατάληψη της αίθουσα του υπουργείου Μεταφορών όπου είναι σε εξέλιξη η συνεδρίαση του του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Οι κάτοικοι έχουν σηκώσει πανό και περιμένουν την εξέλιξη της συζήτησης. Οι κάτοικοι του Γραμματικού δηλώνουν ανυποχώρητοι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μεταφοράς «έστω και μιας σακούλας σκουπιδιών στην περιοχή τους», καθώς τα έργα για τον νέο ΧΥΤΑ έχουν επιτέλους ολοκληρωθεί και αναμένεται το πράσινο φώς από την ΕΕ για την λειτουργία του..

Οι κάτοικοι μάλιστα, σε πρόσφατη δυναμική τους παρέμβαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Αττικής, έθεσαν την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου προ του… παλαιού της εαυτού, όποτε και συμμεριζόταν και η ίδια την αγωνία τους, καλώντας τους μάλιστα να αγωνιστούν κατά την κατασκευή του έργου που σήμερα η ίδια προωθεί.

Αυτήν την ώρα στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου επικρατεί ένταση.

Related posts

Μητσοτάκης στο Reuters: «Θα επιστρέψω στη μεσαία τάξη όσα της πήρε ο κ. Τσίπρας»

Newsroom

Ανεβάζει την ένταση στο Αιγαίο η Τουρκιά :Στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στέλνει το Barbaros η Αγκυρα & ανοίγει «πυρ» νότια του Καστελόριζου μαζί με ΗΠΑ

Newsroom

Δωρεάν μαστογραφίες σε Καρδίτσα, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Ιωάννινα