Κοινοποιείστε το άρθρο

Κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας καταγγέλλουν: «Είχαν εντολή να μην ρίξουν νερό – Έκαψαν την Βόρεια Εύβοια για να βάλουν ανεμογεννήτριες»!

Σε καταγγελίες σοκ προχωρούν οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας σχετικά με τη φωτιά που καίει επί 8 ημέρες την περιοχή του, καθώς τονίζουν ξεκάθαρα πως η περιοχή κάηκε για να μπουν ανεμογεννήτριες. 

Εδώ και μέρες έχουμε τονίσει πως οι κάτοικοι της Εύβοιας προσπαθούν να σβήσουν μόνοι τους τη φωτιά, και πως μάλιστα δεν υπάρχει νερό. Η Μ.Σταματούλα, κάτοικος της περιοχής, μίλησε στο «Ανατρεπτικό Δελτίο» και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

Όπως είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής της περιοχής τους είπε: «Φύγετε και πηγαίνετε στην Χαλκίδα, η Βόρεια Εύβοια θα καεί, έχουμε εντολή να μην ρίξουμε νερό, μόνο αν φτάσει στα σπίτια». 

Ενώ πρόσθεσε πως «είχαν εντολή να καεί η Βόρεια Εύβοια» και πως «οι ανεμογεννήτριες θα έρθουν στην Βόρεια Εύβοια». Παράλληλα προχώρησε στην καταγγελία πως ο λόγος που κάηκε η Εύβοια είναι για να έρθουν οι ανεμογεννήτριες.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη στάση που είχαν οι πυροσβέστες, τονίζοντας πως μόνοι οι εθελοντές και οι κάτοικοι προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά.

Τέλος σε ερώτηση για το τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση είπε: «Δαγκώνομαι για να μιλήσω όμορφα και ήρεμα. Δεν ξέρω τι θα έλεγε το στόμα μου».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο