Κοινοποιείστε το άρθρο

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για να παρακολουθήσετε την μεγάλη συναυλία της Φωτεινής Δάρρας την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017, όπου τραγουδά για τους σκοπούς του Συλλόγου Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Κάνετε like στη σελίδα του greekaffair.gr στο Facebook, κοινοποιήστε το άρθρο και αυτομάτως μπαίνετε στην κλήρωση για να κερδίσετε μια απο τισ τρείς διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Κυριακή το απόγευμα στης 7:00μ.μ 25/6/17 στην σελίδα μας στο facebook.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Η Φωτεινή Δάρρα με τους κορυφαίους μουσικούς της, την Δευτέρα 26 Ιουνίου στις 21.00 «Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών»ενώνει την μελωδική φωνή της στον αγώνα μας ενάντια στα ναρκωτικά και σε κάθε μορφή εξάρτησης για μία και μοναδική συναυλίαΜαζί της το μουσικό συγκρότημα «ΧΟΡΔΕΣ» του ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ,που από το 1993 προσφέρει υπηρεσίες απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης -σε εξαρτημένους από ουσίες- και τις οικογένειές τους στην περιοχή του Πειραιά, τη Δυτική Αττική και το Βορειοανατολικό Αιγαίο. Ένα προγραμμα ειδικά φτιαγμένο για την βραδιά αυτή, με αγαπημένες επιτυχίες πάντα με την ξεχωριστή φωνή της Φωτεινής Δάρρα για έναν μοναδικό σκοπό.

Γενική Είσοδος 12€ – Προπώληση 10€

ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ

  Μπείτε στην κλήρωση:

  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Συμμετοχή στο διαγωνισμό:

  Το μήνυμά σας

   

   

  What’s your Reaction?
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  +1
  0
  Κοινοποιείστε το άρθρο