Κοινοποιείστε το άρθρο

Κηρύγματα περί ατομικής ευθύνης μόνο για τους άλλους – Ο Κ.Μητσοτάκης ποζάρει «αγκαλιά» με έξι άτομα και χωρίς μάσκες προστασίας (φωτό)

Όπως επιβεβαιώνετε (για ακόμα μία φορά) τα κηρύγματα του Πρωθυπουργού, περί ατομικής ευθύνης ισχύουν μόνο για την νεολαία και τους  χαμηλόμισθους πολίτες καθώς τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με αθλητική περιβολή δίπλα στο ποδήλατό του μαζί με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

 

Η εν λόγω φωτογραφία φαίνεται να είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε από τον ΕΟΔΥ ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του με ποδήλατο, συνάντησε ομάδα ατόμων που έκανε Motocross και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία αγκαλιά και χωρίς φυσικά χωρίς κανένα μέτρο όπως ο ίδιος μας κάνει κήρυγμα .

“Ο κ. Τσίπρας ήταν στα κότερα με πούρα κι ο Μητσοτάκης στην Πάρνηθα και παίρνει ένα τσουρέκι”, “το τι διάσταση θέλει να δώσει μια απελπισμένη αντιπολίτευση είναι άλλο”, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Και εμείς θα πούμε Δάσκαλε που δίδασκες και λόγο δεν εκράτεις…!

 

Φράση που είχε πει ο Μέγας Αλέξανδρος στον  Αριστοτέλη

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο