ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Κλείδωσε η ημερομηνία των εθνικών εκλογών – Αιφνιδιασμός Τσίπρα

Κλείδωσε η ημερομηνία των εθνικών εκλογών  – Αιφνιδιασμός Τσίπρα! 

Το greekaffair.gr έρχεται να επιβεβαιωθεί όσο αφορά το πότε θα διεξαχθούν οι εθνικές εκλογές αφού σε πρόσφατο άρθρο του σας είχε ενημερώσει μέσα από έγκυρη πηγή ότι η εκλογές θα διεξαχθούν μέσα στο Μάρτιο.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες  ώρες όλο και αυξάνονται οι πληροφορίες ότι η 17η Μαρτίου, ημέρα Κυριακή, θα είναι η ημέρα εθνικών εκλογών στην περίπτωση που ο Αλέξης Τσίπρας αποφασίσει να προσφύγει στις κάλπες λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών

Η πηγη που εδωσε την  πληροφορία έρχεται από τις ΗΠΑ, με ανώτατους αξιωματούχους που διαθέτουν διαύλους επικοινωνίας με πρόσωπα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Να πουμε οτι πως η ημερομηνία της 17ης Μαρτίου είναι αυτή που ακούγεται -εάν φυσικά το Σκοπιανό οδηγήσει τη χώρα σε πρόωρες κάλπες.

Σε μια τέτοια περίπτωση, δηλαδή αν ο κ. Τσίπρας λάβει την απόφαση για πρόωρες κάλπες, τότε είναι πολύ πιθανό η συμφωνία των Πρεσπών να έχει συναντήσει αρκετά προβλήματα και πιθανότατα να μην οδηγηθεί προς κύρωση στην ελληνική βουλή.

Αυτό σημαίνει πως ο κ. Τσίπρας θα έχει λάβει ήδη την απόφαση να ρίξει το μπαλάκι στους πολίτες και αιφνιδιάζοντας τους πολιτικούς του αντιπάλους να προκηρύξει εκλογές με το δίλημμα να αποφασίσει ο ελληνικός λαός τι θέλει ο ίδιος σχετικά με τη γειτονική χώρα.

Η πιθανότητα των αιφνιδιαστικών εκλογών τον Μάρτιο ή το αργότερο τον Μάιο δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και αν η Συμφωνία των Πρεσπών οδεύσει στη Βουλή προς ψήφιση. Και αυτό γιατί το κομβικό σημείο σε όλη την υπόθεση είναι οι ΑΝ.ΕΛ. και το «κλειδί» των εξελίξεων φαίνεται να κρατάει ο Πάνος Καμμένος, που επαναλαμβάνει σε όλους τους τόνους ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το ενδεχόμενο εκλογών τον Οκτώβριο του 2019 φαίνεται να έχει αποκλειστεί προς στιγμήν.

 

 

 

Related posts

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΜΗ ΧΡΗΣΗΣ ΜΑΣΚΑΣ

Newsroom

Κύμα καύσωνα με «40αρια» το Σαββατοκύριακο – πού αναμένονται οι υψηλότερες θερμοκρασίες

Newsroom

Ομοσπονδία Εμπόρων Κρήτης: « ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»