ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Κοινωνικός τουρισμός 2020 : Bγαίνουν τα αποτελέσματα – Πότε υποβάλλονται ενστάσεις

Κοινωνικός τουρισμός 2020 : Bγαίνουν τα αποτελέσματα – Πότε υποβάλλονται ενστάσεις

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την ανάρτηση των προσωρινών πινάκων  για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2020 ΟΑΕΔ . Οι ωφελούμενου θα φτάσουν τους 370.000.

 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγουν οι προσωρινοί πίνακες με όσους ωφελούνται από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού 2020 του ΟΑΕΔ. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να ανακοινωθούν ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός : Μόλις ανακοινωθεί το προσωρινό μητρώο, θα γίνουν γνωστά και τα εξής στοιχεία:

Οι Κωδικοί Αριθμοί Αιτήσεων των δικαιούχων, τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου τους (ΑΦΜ) και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ),

τα μόρια των δικαιούχων για καθένα από τα κριτήρια επιλογής, τυχόν προσαύξηση (για τις περιπτώσεις ΑμεΑ), η συνολική μοριοδότηση και η σειρά κατάταξής τους,

τα αρχικά και τα δύο τελικά γράμματα του ονοματεπώνυμου των ωφελουμένων μελών ανά δικαιούχο και τα τέσσερα τελευταία ψηφία του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ),

Η ένδειξη για την έκδοση ή μη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού για κάθε επιλεγόμενο δικαιούχο και για κάθε ωφελούμενο αυτού που πληροί τις προϋποθέσεις.

Προσοχή! Δικαιούχοι για τους οποίους δεν υπάρχει ένδειξη Επιταγής Κοινωνικού Τουρισμού δεν έχουν επιλεγεί για την επιδότηση διαμονής τους σε τουριστικά καταλύματα.

Μέλη που δηλώθηκαν ως ωφελούμενα στην αίτηση, χωρίς να πληρούν τις προϋποθέσεις δεν θα ληφθούν υπόψη κατά την κατάρτιση του προσωρινού Μητρώου Δικαιούχων -Ωφελουμένων.

Το προσωρινό Μητρώο Δικαιούχων – Ωφελουμένων και ο προσωρινός Πίνακας Αποκλειομένων, θα αναρτηθεί στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση www.oaed.gr.

Οι συμμετέχοντες που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής έχουν δικαίωμα να υποβάλουν αποκλειστικά μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ μία και μόνο ένσταση.

Related posts

Έκτακτη σύγκληση των υπουργών Εσωτερικών της ΕΕ για το μεταναστευτικό ζητά ο Σχοινάς

Newsroom

Αλ.Τσίπρας: Οι προοδευτικές δυνάμεις Κύπρου, Ελλάδας και Τουρκίας να συνεχίσουμε για την επανένωση του νησιού

Newsroom

Έρευνα: Το ένα τρίτο των Γερμανών πιστεύει στις θεωρίες συνωμοσίας

Newsroom