ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΥγεία

Υφυπ. Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης: «Δεν θα κάνετε όποιο εμβόλιο θέλετε εσείς – Θα κάνετε όποιο εμβόλιο θέλουμε εμείς»

Υφυπ. Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης: «Δεν θα κάνετε όποιο εμβόλιο θέλετε εσείς – Θα κάνετε όποιο εμβόλιο θέλουμε εμείς»

Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης επιβεβαιώνοντας αυτούς που υποστήριζαν ότι η κυβέρνηση κατευθύνεται προς την επιλογή μονοπωλίου, με ότι αυτό συνεπάγεται, σε ότι αφορά τα εμβόλια, δήλωσε ότι οι πολίτες δεν θα διαλέγουν ποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα κάνουν, όπως δεν διαλέγουν και το εμβόλιο της γρίπης.

Το ερώτημα είναι γιατί να μην έχει δικαίωμα ο πολίτης ένα άλλο εμβόλιο πέρα από αυτό της Pfizer pου επεμβαίνει στο κυτταρικό mRna των ανθρώπων; Γιατί απορρίπτουν το κινεζικό ή το ρωσικό εμβόλιο.

Να θυμίσουμε πω το κινεζικό το έκανε η βασιλική οικογένεια των ΗΑΕ, η Αίγυπτος, η Τουρκία κ.α, το ρωσικό έχει παραγγελθεί από δεκάδες χώρες με 1,2 εκ. πωλήσεις δόσεων, είναι πολύ πιο οικονομικό και όλοι διαβεβαιώνουν πως είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες.

Γιατί πρέπει να πάμε σε εμβόλιο των Pfizer και της Moderna που εισχωρούν στα κύτταρα των ανθρώπων.  

Ο Β. Κοντοζαμάνης ακόμα τόνισε ότι τα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας και τα νοσοκομεία ετοιμάζονται και μόλις έρθουν τα εμβόλια στην Ελλάδα οι εμβολιασμοί θα ξεκινήσουν μέσα σε λίγες μέρες.

Υπογράμμισε, επίσης, ότι από τη στιγμή που ένα σκεύασμα έχει λάβει άδεια κυκλοφορίας, σημαίνει ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις και οι παραδόσεις από τις εταιρείες θα γίνουν ταυτόχρονα με τη χορήγηση άδειας από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ.

 

Related posts

Koc: Η περίεργη σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του τούρκου μεγιστάνα

Newsroom

6 σημάδια που δείχνουν ότι είστε ένας Άγγελος της Γης

Για βιβλική καταστροφή και ανύπαρκτο κρατικό μηχανισμό μιλάνε οι κάτοικοι της Καρδίτσας – Δείτε (βίντεο)

Newsroom