ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΑμεΑ

Κραυγή απόγνωσης από γονέα με μικρό παιδί ΑμεΑ: Eμείς οι γονείς πού έχουμε παιδιά με αναπηρία, είμαστε πάρα πολλοί αλλά αόρατοι!

amea+1

Κραυγή απόγνωσης από γονέα με μικρό παιδί ΑμεΑ: Eμείς οι γονείς πού έχουμε παιδιά με αναπηρία, είμαστε πάρα πολλοί αλλά αόρατοι!

amea+1Μητέρα που μεγαλώνει παιδί με Αναπηρία έστειλε επιστολή στο greekaffair και εκφράζει την απόγνωση και την απαξίωση που εισπράττει από το πολιτικό σύστημα όσο αφορά το παιδί της και τα δικαιώματα των ΑμεΑ!

 

Διαβάστε την παρακάτω  επιστολή της Μητέρας 

Θέλω με έναν τρόπο να ακούγεται η φωνή μού,,,, η φωνή μάς….τα παιδιά ΑΜΕΑ (αλβανική καταγωγή) πού γεννήθηκαν εδώ, πού η γονείς τούς είναι ασφαλισμένοι κανονικά, πού είναι με χαρτιά, νόμιμα πολλά χρόνια, εδώ στην Ελλάδα. Στην χώρα τής δημοκρατίας, τής ελπίδας! Στην χώρα πού για πολλούς είναι όνειρο να ζούνε εδώ, αλλά για κάποιους έχει γίνει, άγχος, άγνοια, αδικία ,ανασφάλεια, ταλαιπωρία, και ποιοι είναι αυτοί;;;

 

Είμαστε εμείς η γονείς πού έχουμε παιδιά ΑμεΑ  και είμαστε πάρα πολύ πολλοί αλλά αόρατοι, αόρατοι σε κάθε υπηρεσία πού στηρίζει αυτοί την “κατηγορία” ανθρώπων, είμαστε αόρατοι επειδή έχουν γράψει μία λίστα για τούς δικαιούχους αλλά αυτή η λίστα με αυτούς τούς “νόμους ” τα έχουν κάνει τα πράγματα για μάς δυσκολότερα,,, Πρόσφατα είχα μία ενημερώσει από την κοινωνική λειτουργό τού νοσοκομείο που πηγαίνω το παιδί μού, ότι υπάρχουν αλλαγές στο νομό…

Και έχουν γίνει  αλλαγές από το κακό στο χειρότερο δλδ,,, πριν μπορούσες να το περάσεις το παιδί από ΚΕΠΑ (Για να δεις το ποσοστό αναπηρίας του! Όχι ότι δικαιούστε καμία οικονομική βοήθεια) Σήμερα δεν μπορείς Ούτε να πας στο ΚΕΠΑ,,,, όπως είπα στην αρχή.

Θέλω να ακούγεται η φωνή μάς, γιατί τα δικαιώματα των ανθρώπων «ΔEΝ ΈΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, και όταν έχουμε να κάνουμε με παιδιά ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…» βοηθήστε να γίνει αυτό το μήνυμα δημόσιο, βοηθήστε και εσείς για να ακούγετε η φωνή μάς, είναι παιδιά και αυτά τα δικαιώματα δεν έχουν καταγωγή πανό από όλα η ανθρωπιά !!!!

 

ΕΛΙΣΑΜΠΕΤΑ ΤΣΑΡΑ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΜΕΑ 

 

Related posts

Έμπρακτη υποστήριξη από την «ΑΡΩΓΗ» στους Βορειοηπειρώτες

Prootos

Επίδομα βαριάς νοητικής υστέρησης: Αλλάζουν οι όροι χορήγησης του

Newsroom

Βερβεσός: Υποβάλαμε αίτημα για πρόσληψη δικηγόρων ΑμεΑ στο Δημόσιο

Newsroom