Κοινοποιείστε το άρθρο

Κυριάκος Μητσοτάκης: «O Ανδρουλάκης ανήκει στην κεντροαριστερή και όχι στην κεντροδεξιά πολυκατοικία»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑNT1 –Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη που, όπως είπε, «ανήκει στην κεντροαριστερή και όχι στην κεντροδεξιά πολυκατοικία»  αλλά και με τον ΣΥΡΙΖΑ που «μας χωρίζει άβυσσος» 

 

Σε άλλη πολυκατοικία ο Ανδρουλάκης

Πιστεύω ότι η Νέα Δημοκρατία σήμερα εκφράζει αυτό το οποίο πολλοί θα αποκαλούσαν προοδευτικό, μετριοπαθές κέντρο. Και το εκφράζει με εφαρμοσμένες πολιτικές. Και δεν πιστεύω ότι η κυριαρχία μας σε αυτόν τον χώρο θα αμφισβητηθεί ουσιαστικά.

Ερωτηθείς ειδικά για τον νέο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, απάντησε: «Δεν έχω να σας πω πολλά γιατί δεν έχω ακούσει πολλά. Έχω ακούσει κάποιες ενδιαφέρουσες πολύ γενικές τοποθετήσεις, ότι θέλει να κάνει σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση, άρα τοποθετείται εκ των πραγμάτων στην κεντροαριστερή και όχι στην κεντροδεξιά πολυκατοικία, αυτό κατάλαβα από αυτά τα οποία είπε. Ίδωμεν, ο χρόνος είναι μπροστά. Εξάλλου, όπως σας είπα, έχουμε ακόμα πολύ χρόνο μέχρι τις εκλογές».

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο