ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνίαΡοή Ειδήσεων

Λ. Λαζάρου: Ούτε πελάτη θα διώξω, ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει εμβολιαστεί

Λ. Λαζάρου: Ούτε πελάτη θα διώξω, ούτε θα απολύσω εργαζόμενο αν δεν έχει εμβολιαστεί

Την άποψή του σχετικά με τα προνόμια που επεξεργάζονται στην κυβέρνηση για όσους έχουν εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού, εξέφρασε ο γνωστός σεφ ο Λευτέρης Λαζάρου, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1

Ο κ. Λαζάρου τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού αλλά ξεκαθάρισε πως δεν θα πρόκειται να διώξει κάποιον πελάτη του ή εργαζόμενο που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. «Ούτε πελάτη θα διώξω ούτε θα απολύσω εργαζόμενο», είπε ο καταξιωμένος σεφ.

«Δεν θα αστυνομεύσω εγώ τον εμβολιασμό ούτε μπορώ να μπω στην λογική να συγκρουστώ με άλλες κοινωνικές ομάδες. Η Πολιτεία οφείλει να μας πείσει για τους λόγους που οφείλουμε να εμβολιαστούμε όλοι. Εγώ δεν μπορώ να κάνω την αστυνόμευση και νομίζω δεν έχω το δικαίωμα νομίζω συνταγματικά, να απαγορεύσω την είσοδο σε κάποιον στο μαγαζί μου», σημείωσε ο κ. Λαζάρου.

«Αν έχω κάποιον αρνητή να κάνει το εμβόλιο από τους εργαζόμενους μου, θα πρέπει να τον πείσω να αλλάξει σκέψη, θα το παλέψω», είπε αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν προτίθεται να προβεί σε απολύσεις, παίρνοντας έτσι θέση στον διάλογο που έχει ξεκινήσει εδώ και ημέρες. Όπως συμπλήρωσε «έχω συνεργάτες πολλά χρόνια, ακόμη και δανείστηκα για να διατηρήσω θέσεις εργασίας. Οφείλουν νομίζω όχι απέναντι σε μένα, αλλά απέναντι στους συναδέλφους τους, να σκεφτούν ότι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο».

«Ήμασταν έναν χρόνο άνεργοι», τονίζει ο κ. Λαζάρου, «τι θα πω σε έναν εργαζόμενο που φοβάται να κάνει το εμβόλιο; Πρέπει να βρω έναν τρόπο να τον πείσω, είτε εγώ είτε η Πολιτεία».

Related posts

Τι εισηγήθηκαν οι ειδικοί για το Λιανεμπόριο: Με click away η Θεσσαλονίκη, ανοίγει η Αχαΐα και παραμένει κλειστή η Κοζάνη

Σεισμός εντάσεως 2,9 Ρίχτερ με επίκεντρο το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι – Έγινε πολύ αισθητός στην Αθήνα

Newsroom

«Τελείωσε το παιδί μου, πάει. Νεκρός είναι…»Συγκλονίζει η μητέρα του 23χρονου για το τροχαίο στη Βουλή

Newsroom