ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

«Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

«Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» επιστρέφει στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ – Δείτε το τρέιλερ της σειράς 

“Το «Λόγω Τιμής, Είκοσι χρόνια μετά» είναι ένα υπέροχο ταξίδι με συνταξιδιώτες παλιούς και καινούργιους αγαπημένους φίλους. Ένα ταξίδι γεμάτο αναμνήσεις, όμορφες εικόνες, συγκίνηση, χαρά, αγάπη, αλλά πάνω απ’ όλα, αλήθεια. Εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγαπήσαμε κι εμείς. Είναι και θα είναι πάντα για μας το Λόγω Τιμής της ζωής μας.”

Μιρέλλα Παπαοικονόμου

“Είναι πραγματικά πολύ συγκινητικό και γοητευτικό να ξαναβρίσκεσαι με την ίδια παρέα μετά από τόσα χρόνια, όταν τόσα πολλά έχουν μεσολαβήσει και αλλάξει στις ζωές όλων μας και παρόλα αυτά να μοιάζει σαν να μην πέρασε μια μέρα”.

Λάμπης Ζαρουτιάδης

Φιλία και αγάπη. Καριέρα και οικογένεια. Σύντροφοι και παιδιά.Μια παρέα φίλων ξεκίνησε την κοινή της ζωή τη δεκαετία του 90. Και η ζωή αυτή συνεχίζεται στο σήμερα… 20 χρόνια μετά. Μια παρέα φίλων έρχεται ξανά, για να μας θυμίσει την αξία της φιλίας, της αγάπης και της αφοσίωσης.

Το ΛΟΓΩ ΤΙΜΗΣ, η εμβληματική σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες, επιστρέφει. Με την υπογραφή των: Μιρέλλας Παπαοικονόμου στο σενάριο, Λάμπη Ζαρουτιάδη στη σκηνοθεσία, Δημήτρη Παπαδημητρίου στη μουσική, Γιάννη Δρακουλαράκου στη διεύθυνση φωτογραφίας και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, επιστρέφει ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

 

Related posts

Όταν η κ. Σακελλαροπούλου εισηγούνταν στο ΣτΕ απόφαση για αιολικά πάρκα σε αναδασωτέες περιοχές

Newsroom

Ηλεκτρικό Renault 5: Διαθέσιμο για αγορά μέσα στο 2022

Η δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη από το παρακράτος του 1969

Newsroom