ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Μ.Γκέιτς στο Bloomberg για εμβόλια: «Ήταν ένα παγκόσμιο τεστ για τους πολίτες -Πώς θα μας εμπιστευτούν για να δώσουν τα στοιχεία τους»

Μ.Γκέιτς στο Bloomberg για εμβόλια: «Ήταν ένα παγκόσμιο τεστ για τους πολίτες -Πώς θα μας εμπιστευτούν για να δώσουν τα στοιχεία τους»

Ο δισεκατομμυριούχος και συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, μίλησε προσφάτως στο Bloomberg για ένα… παγκόσμιο τεστ. 

Ο Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος χρηματοδοτεί και προωθεί τα εμβόλια για τον κορωνοϊό, υποστήριξε ότι τα εμβόλια και ο κορωνοϊός ήταν ένα τεστ των πολιτών σε σχέση με την εμπιστοσύνη τους στους πολιτικούς και το σύστημα Υγείας.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την παρακολούθηση των πολιτών, αναφέρθηκε σε «θεωρίες συνωμοσίας» και στη συνέχεια τον ρώτησε εάν πλέον οι πολίτες είναι πιο εύκολο να δώσουν τα στοιχεία τους.

Ο Μ.Γκέιτς απάντησε:

 

«Αυτό ήταν ένα ενδιαφέρον τεστ σε σχέση με την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι άνθρωποι στους πολιτικούς τους ή στο σύστημα υγείας τους.

Στατιστικά δεν τα πήγαμε και τόσο καλά όσο περίμενα.

Ξέρετε, έχω χαρακτηριστεί ως ο εγκέφαλος κάποιου διαβολικού σχεδίου.

 Ελπίζω ότι η γενική αποδοχή των εμβολίων για άλλες ασθένειες, όπως για παράδειγμα η ιλαρά, δεν θα επηρεαστεί από αυτό.

Πολλοί άνθρωποι έτρεξαν και έκαναν τα εμβόλια, αλλά μια σημαντική μειοψηφία στις περισσότερες χώρες, επέλεξε ένα μονοπάτι πιστεύοντας ότι όχι μόνο υπάρχουν σπάνιες παρενέργειες, αλλά ότι το εμβόλιο δεν είχε ελεγχθεί σωστά ή ήταν μέρος κάποιας κακής συνωμοσίας».

Δείτε από το 13ο λεπτό του βίντεο και μετά: 

Related posts

Ανακοίνωση – ΓΣΕΕ: «Η άδεια ειδικού σκοπού συνιστά ειδικό σχήμα άδειας και όχι τιμητικό ακολούθημα της άδειας ασθενείας»

Ομοσπονδία Εμπόρων Κρήτης: « ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΙΑΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ»

Δήμος Αθηναίων: Ανοίγουν ξανά τις πόρτες τους οι Παιδικές κατασκηνώσεις στον Άγιο Ανδρέα