ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότηταΡοή Ειδήσεων

MAD VMA: Μητέρα ξεσπά που βρισκόταν μπροστά στο ξύλο Light με Snik – «Έχω την κόρη μου μαζί, είστε πρότυπα εσείς;»

MAD VMA: Μητέρα ξεσπά που βρισκόταν μπροστά στο ξύλο Light με Snik – «Έχω την κόρη μου μαζί, είστε πρότυπα εσείς;» – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Όλοι ανεξαιρέτως!»

Εικόνες ντροπής. Snik και Light πιάνονται στα χέρια κι από πίσω ακολουθεί σύρραξη των μπράβων του ενός και του άλλου. Μέσα σ’ ένα γήπεδο κατάμεστο από κόσμο… Μπροστά στα μάτια παιδιών…

 

Οι εικόνες που αντικρύσαμε κατά τη διάρκεια των MAD VMA το βράδυ της Τετάρτης έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό όλων για όλους τους λάθους λόγους!

Όλα αυτά τη στιγμή που παρά την κατακραυγή και τις… συγγνώμες κανένας από τους δύο δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για το τι συνέβη. Οι περισσότεροι από τους νεαρούς θαυμαστές των δύο trapper, αυτές τις εικόνες τις θεωρούσαν αναμενόμενες να συμβούν.

Εδώ και αρκετά χρόνια, οι δύο καλλιτέχνες «συντηρούν» μία μεταξύ τους κόντρα, που ξεκίνησε για τη μουσική τους και κατέληξε να προκαλεί ο ένας τον άλλο να παίξουν ξύλο…

Άνθρωποι του χώρου, ισχυρίζονται ότι δεν δημιουργείται μια τέτοιου είδους κόντρα χωρίς όφελος και από τις δύο πλευρές που εξυπηρετούν συμφέροντα τα οποία οι fans τους, είναι αδύνατο να ξέρουν… ούτε καν να φανταστούν.

Ξεσπά μητέρα που βρισκόταν στο Ταε Κβον Ντο

Χαρακτηριστικό του πως ένιωσαν όλοι όσοι βρίσκονταν στο κλειστό του Ταε Κβον Ντο το βράδυ της Τετάρτης είναι το ξέσπασμα μητέρας που βρισκόταν με το παιδί της στην αρένα, λίγα μέτρα μακριά από το άγριο ξύλο μεταξύ των τραπερ.

«Έξω! Έξω! Έξω! Τι με κοιτάτε; Έχω την κόρη μου, 10 χρονών, σας ακούει, σας έχει πρότυπα… Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Όλοι ανεξαιρέτως! Πρότυπα είστε εσείς;» ακούγεται να λέει η γυναίκα σε ένα βίντεο…

 

Related posts

Ἐξέγερσις στον Ἕβρο για την αποστρατιωτικοποίηση της παραμεθόριου

Newsroom

Nηστίσιμους κεφτέδες με σπανάκι και χόρτα

Newsroom

Πατριαρχείο Μόσχας: Στόχος μας είναι ανάπτυξη και προώθηση της θεολογίας