ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Άμπελος ΚυρίουΟρθοδοξία

Μακάριοι, όλοι εσείς που ελπίζετε σε Μένα

Μακάριοι, όλοι εσείς που ελπίζετε σε Μένα


Όταν η Αγάπη φανερώνεται όπου υπάρχει το κακό, σβήνει κάθε κακία, διαλύοντας την, όπως διαλύεται η πάχνη με τις πρώτες ακτίνες του ήλιου.

Προς χάριν αυτών που Μου είναι αφοσιωμένοι, θα ξαναζωντανέψω όλα τα πτώματα, δε θα ησυχάσω, θα σας αναστήσω όλους με το Λόγο Μου, δε θα σωπάσω, έως ότου Δοξάσω το Σώμα Μου κι ανακαινίσω ολόκληρη την Εκκλησία Μου.

Μάθετε, όλοι εσείς που θέλετε να σβήσετε το Πνεύμα της Χάριτός Μου και θέλετε να πνίξετε τη Φωνή Μου, πως οι κακόβουλες προσπάθειές σας και οι πονηρές σας προθέσεις είναι όλες μάταιες.

Θα συνεχίσω ν’ απλώνω το Χέρι Μου στον καθένα, ακόμη και στους στασιαστές, ακόμη και σ’ αυτούς που Με προκαλούν μέρα-νύχτα, καταλάβατε; Είστε όλοι Λαός Μου, άσχετα από πίστη ή φυλή. Να θυμάστε ότι είμαι η ΑΓΑΠΗ και ότι σας έπλασα όλους.

Σήμερα, το Σωτήριο Σχέδιό Μου καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο.

Έστελνα και συνεχίζω να στέλνω αγγελιαφόρους σε όλα τα έθνη για να προωθήσω την πίστη σας, να σας μεταστρέψω, να επαναφέρω την ειρήνη και την αγάπη, να σας ενώσω. Μην προσπαθείτε, λοιπόν, να καταπνίξετε τη Φωνή Μου, ούτε τα καλέσματα της Μητέρας Μου.

Oι Φωνές Μας θα συνεχίσουν να πέφτουν πάνω σας, όπως ένα σφυρί που σπάει τις πέτρες,έως την Ημέρα της Δόξας Μου

. Χαρείτε και πανηγυρίστε για το Καρποφόρο Αμπέλι Μου, γιατί από το Δικό Μου Χέρι η Γη ανασκαλεύεται κι οργώνεται, από το Δικό Μου Χέρι ξεριζώνονται και καίγονται τ’ αγκάθια και οι βάτοι, με το Δικό Μου Μανδύα Την προστατεύω από τους καυτούς ανέμους και τις θύελλες, που ξεσηκώνει ο εχθρός Μου. Είμαι ο Αφοσιωμένος της Φύλακας που τη φροντίζω παντοτινά με ζήλο. Αυτό το Αμπέλι είναι το Δώρο που σας κάνω και τα Κλήματά του θα σας προσφερθούν ελεύθερα και θα πλημμυρίσουν ολόκληρο τον κόσμο, τρέφοντάς τον.

Αχ, αγαπημένοι της Ψυχής Μου, ακούστε προσεχτικά τα Λόγια Μου και προσπαθήστε να Τα καταλάβετε, μην αμφιβάλλετε, δοκιμάζοντάς Με αδιάκοπα… Εγώ, ο Κύριος, σας διαβεβαιώνω: Oι Γραφές εκπληρώνονται.

Γιατί, λοιπόν, τόσοι από σας αιφνιδιάζονται με την έκχυση του Πνεύματός Μου; Γιατί αιφνιδιάζεστε που οι νέοι σας βλέπουν οράματα; Έρχομαι μπροστά σας για να σας επαναλάβω τη γνώση του Λόγου Μου, έρχομαι με μεγάλη αγάπη να ξαναζωντανέψω τα πτώματα των γιων και θυγατέρων Μου.

Έρχομαι για να σας μεταστρέψω και να σας υπενθυμίσω τους νόμους Μου, έρχομαι να προσκαλέσω τον αμαρτωλό σε ομολογία.

Έρχομαι για να καλέσω σε μετάνοια όλους αυτούς τους ιερείς, επισκόπους και καρδιναλίους, που πλήγωσαν τόσο σκληρά την Ιερή Μου Καρδιά και πρόδωσαν Εμένα, το Φίλο τους και το Θεό τους. Δεν έρχομαι ως Κριτής, όχι ακόμη, έρχομαι σ’ εσάς ως Επαίτης, ρακένδυτος και ξυπόλητος, με ξεραμένα χείλη, εκλιπαρώντας και στενάζοντας για λίγη αγάπη, για μιαν ανταπόδοση αγάπης. Σήμερα έχετε μπροστά στα μάτια σας έναν Επαίτη που στενάζει, με το Χέρι συνεχώς απλωμένο, ικετεύοντάς σας για μιαν ανταπόδοση αγάπης: «Σας ικετεύω, γυρίστε σε Μένα και αγαπήστε Με. Μάθετε να Με αγαπάτε, μάθετε να Με αγαπάτε. Κάνετε Ειρήνη μαζί Μου, κάνετε Ειρήνη μαζί Μου. Δε θα σας απορρίψω. Είμαι η Αγάπη και σας αγαπώ αιώνια».

Ελάτε σε Μένα όσο ακόμη δεν έχει σημάνει η Ώρα, μην περιμένετε να έρθει η Δικαιοσύνη Μου, μην αφήσετε τη Δικαιοσύνη Μου να σας αιφνιδιάσει και να σας βρει απροετοίμαστους. Θυμηθείτε ότι θα στέκομαι, εκείνη τη φοβερή και τρομερή Ώρα όρθιος μπροστά σας σαν Μεγαλοπρεπής Αυστηρός Κριτής και η Φωνή Μου, που ήταν ενός εκλιπαρούντος επαίτη, θα μετατραπεί σε Φλόγα Αδηφάγου Πυρός, σε καταιγίδα, κατακλυσμό, βροχή από χαλάζι. Η Ανάσα Μου θα γίνει χείμαρρος από Θειάφι και θα πυρπολήσει τα πάντα, για να σας εξαγνίσει όλους, να σας ανακαινίσει και να σας ενώσει σε Έναν Άγιο Λαό.

Μακάριοι, όλοι εσείς που ελπίζετε σε Μένα και καλωσορίζετε το Πνεύμα της Χάριτός Μου, που τόσο γενναιόδωρα εκχέω τώρα πάνω σε όλη την ανθρωπότητα, γιατί θα δείτε Εμένα, το Θεό σας. Μακάριοι οι φτωχοί στο πνεύμα, γιατί είναι δική τους η βασιλεία των ουρανών. Μακάριοι όλοι όσοι έχουν αυτιά για ν’ ακούσουν και είναι απλοί στην καρδιά, καλωσορίζοντας το Πνεύμα Μου με μια πίστη παιδιού, γιατί μέσα σ’ αυτές τις μικρές καρδιές θα ριζώσει ο Λόγος Μου. Μακάριοι όσοι διώκονται για την υπόθεση του δικαίου, η Βασιλεία των Oυρανών τούς ανήκει. Λίγον καιρό ακόμη, μικρές Μου περιστερές, και θα είμαι μαζί σας, έχετε την Ειρήνη Μου. Ευλογώ τον καθένα σας. Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, ευλογώ και συγχωρώ τους διώκτες σας, γιατί δε γνωρίζουν τι κάνουν. Εγώ, ο Κύριος, σας αγαπώ όλους αιώνια

Related posts

Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης: Όποιος έχει μια αναπηρία πρέπει να χαίρεται

Newsroom

Γέρων Γεώργιος: «Θα δούμε το χάος ζωντανό…»

Ο Θεός είναι αποκάλυψη και όπου θέλει Αυτός αποκαλύπτεται.

Newsroom