ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Οικογένεια - Παιδί

Μανώλης Σφακιανάκης: Τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδοβιαστές – Τα tattoo και τα μενταγιόν για να «επικοινωνούν» μεταξύ τους

Μανώλης Σφακιανάκης: Τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδοβιαστές – Τα tattoo και τα μενταγιόν για να «επικοινωνούν» μεταξύ τους

Πιο συγκεκριμένα και μιλώντας στο Mega και το «Live News»,  ο Μανώλης Σφακιανάκης, πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αναφέρθηκε στο ζήτημα με αφορμή την πολύκροτη υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, η οποία έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας.

Μανώλης Σφακιανάκης

«Δυστυχώς υπάρχουν ανάμεσά μας, τους συναντάμε, τους βλέπουμε αλλά δεν ξέρουμε. Χρησιμοποιούν κάποια σύμβολα, είναι μύησης και χαιρετισμού», ανέφερε αρχικά. «Τα σύμβολα αυτά πρέπει να τα ξέρουμε, θα πρέπει να τα αποθηκεύσουμε, να τα βλέπουμε για να μπορούμε να αναγνωρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους ανάμεσά μας». συνέχισε.

Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, «ή τα φοράνε πάνω τους, πχ σαν μενταγιόν και κολιέ ή κάνουν τατουάζ. Είναι συνήθως μικρά τατουάζ σε διάφορα σημεία που εκείνοι ξέρουν για να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλον, να μπορέσουν να είναι μαζί και πάνω από όλα να μπορούν να δουν τις προτιμήσεις του ενός με του άλλου».

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, αποκάλυψε ότι τα σύμβολα αυτά που βλέπετε παρακάτω αλιεύθηκαν από το dark web και δεν κυκλοφορούν στο «κανονικό» διαδίκτυο.

Αυτά είναι τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδοβιαστές

Ο πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας CSI, Μανώλης Σφακιανάκης, τόνισε ότι σε αυτήν την υπόθεση θα μάθουμε πράγματα που θα μας σοκάρουν όλους αλλά ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιοι κυνηγάνε παιδιά καθημερινά. Η Αστυνομία έχει την ευκαιρία να πιάσει 213 παιδοβιαστές, είπε.

 

 

Related posts

Οι επιπτώσεις της παιδικής κακοποίησης

Newsroom

Προσαρμογή και «σχολική άρνηση: ισχύει και για τους γονείς;

Newsroom

π. Θεφύλακτος από Άγιο Όρος: Όχι άλλη νεκρή γυναίκα…

Newsroom