Κοινοποιείστε το άρθρο

Μας βάλανε στο χορό του κορωνοϊού με το ζόρι …Πρέπει να χορέψουμε ;

 

Επιστολή προς το πρωθυπουργό από μια εργαζομένη Ελληνίδα μητέρα

Αυτό που γίνεται και θα συνεχιστεί για πολύ καιρό να γίνεται, δυστυχώς… Χρειάζεται λίγη διακωμώδηση, αλλιώς δεν παλεύεται…..

Μας βάλανε στο χορό του κορωνοϊού με το ζόρι….” Πρέπει να χορέψουμε θα μου πείτε;”
Όχι βέβαια οποίος θέλει χορεύει….Δημοκρατία είχαμε τουλάχιστον μέχρι πρότινος….

Δυστυχώς όμως μας έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου και μας έχουν προκαλέσει τόσο φόβο γνωρίζοντας ότι είναι “ο χειρότερος εχθρός μας” κάνοντας μας να έχουμε και τύψεις αν γίνει και κολλήσουμε και αρρωστήσουν οι δικοί μας άνθρωποι, ή μήπως χάσουμε κάποιον δικό μας άνθρωπο και η αιτία είμαστε εμείς…

Φόβο για τη δουλειά μας, για την καθημερινή μας επιβίωση, για τα παιδιά μας και τον μέλλον τους κλπ…Όλα αυτά δεν είναι τυχαία υπάρχουν λόγοι που γίνονται που εκείνοι γνωρίζουν πολύ καλά και πολύ καιρό τώρα γνώριζαν ….

Όπως και γνωρίζουν πως οι Έλληνες έχουν την οικογένεια τους πάνω απ’ όλα! 

 Γι’αυτό θέλοντας να μας “μαντρώσουν” το μόνο όπλο που είχαν και έναν Άσσο στο μανίκι χτύπησαν κατευθείαν στην Αχίλλειο φτέρνα του Έλληνα…

“Στην υγεία της οικογένειας”.

Φυσικά και υπάρχει ιός, φυσικά και αρρωσταίνει κόσμος, φυσικά και πεθαίνουν άνθρωποι….

Όχι όμως ότι μόνο από τον συγκεκριμένο κορωνοϊού …..πεθαίνουν και αρρωσταίνουν άνθρωποι! Υπάρχουν και άλλες αιτίες, όπως: Ιος της γρίπης τα Χρόνια αναπνευστικά προβλήματα ,Καρδιακά, Νεφρολογικά, ο  Σακχαρώδης διαβήτης  η Διατροφικές Διαταραχές Πνευματική Υγεία ,Χρόνια νεφρική νόσος και αιμοκάθαρση κλπ…

Όπως καταλαβαίνετε  για όλες τι παραπάνω ασθένειες πρέπει να ελέγχονται συστηματικά από Γενικά τσεκ-απ και επισκέψεις σε γιατρούς και νοσοκομεία. Αλλά οΦΟΒΟΣ  για τον «φονικό κορωνοϊό » τους κρατάει στο σπίτι… και φυσικά ούτε λόγος για ιδιωτική επίσκεψη σε διαγνωστικά ή σε γιατρούς….

Διότι δεν φτάνουν τα χρήματα γιατί φρόντισαν και σε αυτό το τομέα να κόψουν ,να κόψουν, να κόψουν, έτσι ώστε να μην μπορεί ο πολύς ο κόσμος ούτε τα βασικά αγαθά  να μπορεί έχει στο σπίτι του.

Αυτά και άλλα πολλά ευτράπελα γίνονται ,όχι μόνο σε θέματα υγείας και στη παιδείας, και στη θρησκείας και στη κοινωνία γενικώς….

Γι’ αυτό ένα είναι το φάρμακο για να μπορέσουμε να βγούμε «ζωντανοί» από αυτόν τον Κυκεώνα…..
«Η προσευχή στο θεό για μετάνοια» και «να χαμογελάτε» και αν όλα πάνε στραβά να χαμογελάτε στραβά…

 

Ευγενία Τ.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο