ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Ειδήσεις

Μάζης για Belharra:Γερμανία και ΗΠΑ δεν θέλουν η Ελλάδα να διαθέτει υποστρατηγικά όπλα στο Αιγαίο

Μάζης για Belharra:Γερμανία και ΗΠΑ δεν θέλουν η Ελλάδα να διαθέτει υποστρατηγικά όπλα στο Αιγαίο

Αυτό που μένει να απαντηθεί κάποια στιγμή είναι γιατί κάνει τόσο πολύ υπάκουη η κυβέρνηση στις εντολές Ουάσινγκτον και Βερολίνου

 

Σας λέω με βεβαιότητα ότι δεν πρόκειται να πάρουμε τις φρεγάτες Belharra”, δήλωσε πριν από λίγο ο καθηγητής Ιωάννης Μάζης στην πρωϊνή τηλεοπτική εκπομπή του Open και στη Φαίη Μαυραγάνη. Όταν ρωτήθηκε γιατί το λέει αυτό, ο κ.Μάζης απάντησε:

“Δεν έχω πρόβλημα να σας πω. Άλλοι έχουν. Οι φρεγάτες Belharra ενοχλούν ΗΠΑ και Γερμανούς που δεν θέλουν η Ελλάδα να διαθέτει υποστρατηγικά όπλα στο Αιγαίο”.

Ο κ.Μάζης είπε ανοιχτά αυτό που όλοι γνωρίζουμε και οι πολίτες πρώτοι απ΄ όλους το έχουν καταλάβει. Αυτό που μένει να απαντηθεί κάποια στιγμή είναι γιατι κάνει τόσο πολύ υπάκουη η κυβέρνηση στις εντολές Ουάσινγκτον και Βερολίνου. Τι έχει κερδίσει η Ελλάδα απ΄ αυτή την υπάκουη στάση μέχρι στιγμής; Απολύτως τίποτα.

Οι Αμερικανοί έχουν πάρει τα πάντα. Διευκολύνσεις αλλά και χρήμα! Τι έχουν δώσει εκτός από κάποιες ανακοινώσεις του Στέιτ Ντιπάρτμεντ που ΔΕΝ στηρίζουν όπως πρέπει την Ελλάδα;

Η Γερμανία από πότε έγινε “φύλακας άγγελος” των ελληνικών συμφερόντων και δεν το έχουμε καταλάβει; Να αναφέρουμε το πιο απλό παράδειγμα που αποδεικνύει την αφέλεια (;) της ελληνικής κυβέρνησης. Ναυπηγούν 6 υποβρύχια ίδια με τα δικά μας, τύπου ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, ακυρώνοντας το ελληνικό πλεονέκτημα στο Αιγαίο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνουν. Το ίδιο έκαναν κι όταν μας μοσχοπούλησαν τα άρματα μάχης Leopard.

Ο κ.Μάζης έχει δίκιο σ΄ αυτά που λέει. Ας ελπίσουμε ,έστω και τώρα η ελληνική κυβέρνηση να αφυπνιστεί και να είναι η πρώτη φορά που ο κ.Μάζης θα διαψευστεί.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=ZwL-U_53xfs&feature=emb_logo

 

 

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος: Προχωράμε και στην απόκτηση F-35′

Newsroom

Ηλεκτρικό ρεύμα: Ράλι τιμών αύξηση 34% μέσα σε μία ημέρα στην Ελλάδα λόγω της Ουκρανίας

Newsroom

Ισχυρή έκρηξη στη Συγγρού: Το ωστικό κύμα έσπασε τζάμια σε κτίρια

Newsroom