Κοινοποιείστε το άρθρο

Με ένα ακόμη πλοίο  «ΠΓΥ θα ενισχυθεί το ΠΝ» δωρεά της οικογένειας Π. Λασκαρίδη

Υστέρα από τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, χθες Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη, Υποναύαρχος ε.τ., ο εφοπλιστής Παναγιώτης Λασκαρίδης γνωστοποίησε την πρόθεσή του για μια ακόμη δωρεά προς το Πολεμικό Ναυτικό ενός επιπλέον Πλοίου Γενικής Υποστηρίξεως ενισχύοντας έτσι το δυναμικό γενικής υποστήριξης του πολεμικού μας Ναυτικού.

Να τονίσουμε ότι με τη δωρεά αυτή ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη Παναγιώτης Λασκαρίδης θα ενισχύει το ΠΝ με το τρίτο σύγχρονο πλοίο γενικής Υποστήριξης και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες και την υποστήριξη των αποστολών του Πολεμικού Ναυτικού.

 

Το εν λόγω πλοίο “PSV WILSON ATLNTIC” ναυλοχεί επί του παρόντος σε λιμένα της Δανίας και είναι ανάλογων δυνατοτήτων με τα ΠΓΥ «ΑΤΛΑΣ Ι» και «ΗΡΑΚΛΗΣ». Ο κατάπλους του στην Ελλάδα προγραμματίζεται μετά την ολοκλήρωσης των διαδικασιών πιστοποιήσεώς του.

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο