ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΑθλητισμόςΕιδήσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021

Ένα μοναδικό θέαμα ταχύτητας, γεμάτο δράση και ιδιαίτερες συγκινήσεις προσέφερε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2021, με την ισχυρή στήριξη της ΕΚΟ, ως Μέγα Χορηγού αλλα και χορηγού ονομασίας της διοργάνωσης.

Η ΕΚΟ στηρίζει διαχρονικά το ιστορικό «Ράλλυ των Θεών» και φέτος υλοποίησε πρωτοβουλίες και παράλληλες δράσεις που χάρισαν ακόμα περισσότερη απόλαυση στο ιδιαίτερα απαιτητικό κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η επιστροφή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ (WRC) ύστερα από 8 χρόνια απουσίας, έγινε με την θεαματική εκκίνηση στον ιερό βράχο της Ακρόπολης, ενώ η πρώτη «ειδική» διαδρομή «κύκλωσε» κυριολεκτικά την πλατεία Συντάγματος, φέρνοντας την Ελλάδα στο προσκήνιο σε διεθνές επίπεδο.

Καθημερινές εκδηλώσεις, περίπτερα ΕΚΟ που στήθηκαν στις ειδικές διαδρομές με πολλά δώρα για πλήθος κόσμου, αγωνιστικούς προσομοιωτές αλλά και το EKO VIP Stage στο σύνταγμα συνέθεσαν μια μοναδική εμπειρια WRC.

Με αφορμή τη φιλοξενία του Ράλλυ ακρόπολις στη Λαμία, η ΕΚΟ ανέλαβε την πρωτοβουλία να προσφέρει ως δωρεά ένα ηλεκτροκίνητο βαν για τις ανάγκες του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, καθώς και έναν σταθμό φόρτιση εντός του Κέντρου.

Μετά την θεαματική επιτυχία της διοργάνωσης, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις θέτει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για τη μόνιμη ένταξή του στο πρόγραμμα του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ με την Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου να ανακοινώνει ότι θα συμπεριλάβει το εθνικό μας ράλλυ στο καλεντάρι του WRC, όχι μόνο του χρόνου, αλλά και το 2023.

Related posts

Ξεκίνησαν οι «ελλείψεις αγαθόν» στην ελληνική αγορά: Μεγάλα προβλήματα σε αθλητικά είδη, οικιακό εξοπλισμό, αλλά και πρώτες ύλες

Newsroom

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ενημερώνει σήμερα Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Newsroom

Δένδιας: Κοινός παρανομαστής των προβλημάτων στην Ανατολική Μεσόγειο είναι η Τουρκία