ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Category : Greekaffair Web TV

Διαδικτυακές ΠροσεγγίσειςΣυνεντεύξεις

Συνέντευξη με την Δήμητρα Κούβαρη – Πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών

Συνέντευξη με την κ. Δήμητρα Κούβαρη, Πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών: «Το όραμα είναι να δημιουργήσουμε ένα καταφύγιο πολιτισμού»   «Το όραμα μας είναι να...
Greekaffair Web TVΣυνεντεύξεις

Συνέντευξη με τον πρόεδρο της «HelpHellas» Γιώργο Γαμπιεράκη στο greekaffair.news (βίντεο)

Συνέντευξη με τον πρόεδρο της «HelpHellas» Γιώργο Γαμπιεράκη στο greekaffair.news   HELPHELLAS: Συνέντευξη με τον πρόεδρο της «Help Academy Hellas» Γιώργο Γαμπιεράκη στο δημοσιογράφο και...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Αθηνών» (VIDEO – 23/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
       ...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Ακολουθία της Αναστάσεως και Αρχιεπισκοπική Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό των Αθηνών (VIDEO – 16/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου «Από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών» Προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου (VIDEO – 14/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
     ...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Ακολουθία των Αγίων Παθών της Μεγάλης Πέμπτης Εσπέρας «Από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών» (VIDEO – 13/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
     ...
Greekaffair Web TVMedia

LIVE: Μεγάλη Δευτέρα – Ακολουθία Νυμφίου «Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης»

LIVE: Μεγάλη Δευτέρα – Ακολουθία Νυμφίου «Ιερός Ναός Παναγίας Φανερωμένης Βουλιαγμένης» 10/04/2023   ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ. Ἰωσὴφ τοῦ παγκάλου καὶ τῆς ὑπὸ τοῦ Κυρίου καταρασθείσης καὶ...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη Κυριακή Εσπέρας των Βαΐων την Ακολουθία του Νυμφίου από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου (VIDEO – 09/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
Παρακολουθήστε σε Επανάληψη Κυριακή Εσπέρας των Βαΐων την Ιερά Ακολουθία του Νυμφίου από την Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Ζακύνθου (VIDEO – 09/04/2023)      ...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Κυριακάτικη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από το Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου / Αθηνών Προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου (VIDEO – 09/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
     ...
Greekaffair Web TV

«Τι είναι η Εκκλησία;» – Επ 185 – Κυριακή Ε΄ Νηστειών (Οσίας Μαρίας της Αιγυπτίας) (Μαρκ. 10, 32-45)

Πατήρ Θεοφάνης
       ...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία «Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών (VIDEO – 02/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
Δείτε σήμερα: «Από τον Ιερό Ναό Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, επί τη Επετείω Μνήμης της 3ης Απριλίου 1821» ✝️ Η Ιερά Μητρόπολις Πατρών έχει αφιερώσει...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη τον Κατανυκτικό Εσπερινό της Κυριακής 2 Απριλίου 2023 με Ομιλητή τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Σχοινά (VIDEO – 02/04/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
   ...
Greekaffair Web TV

Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Κυριακάτικη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου / Αθηνών (VIDEO – 26/03/2023)

Πατήρ Θεοφάνης
Παρακολουθήστε σε Επανάληψη την Κυριακάτικη Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου / Αθηνών   (VIDEO – 26/03/2023)      ...
Greekaffair Web TVΒιβλίο - ΒιβλιοπαρουσιάσειςΤηλεόραση - Ραδιόφωνο

Όσα δεν ξέρω για την εξομολόγηση – Μία εκπομπή στην Πειραϊκή Εκκλησία (VIDEO)

Πατήρ Θεοφάνης
...
Greekaffair Web TVΤηλεόραση - Ραδιόφωνο

«Τι είναι η Εκκλησία;» – Επ. 184 – Κυριακή Δ΄ Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος) (Μαρκ. 9, 17-31) (VIDEO)

Πατήρ Θεοφάνης
«Τι είναι η Εκκλησία;» – Επ. 184 – Κυριακή Δ΄ Νηστειών (Αγίου Ιωάννου της Κλίμακος) (Μαρκ. 9, 17-31).      ...