ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Διεθνή ΝέαΕιδήσειςΡοή Ειδήσεων

Μελέτη από το Ηνωμένο Βασίλειο εκθέτει πλήρως τους «ειδικούς»: Καλύτερη η φυσική ανοσία από την εμβολιαστική

Μελέτη από το Ηνωμένο Βασίλειο εκθέτει πλήρως τους «ειδικούς»: Καλύτερη η φυσική ανοσία από την εμβολιαστική

Μια από τις πιο παράλογες αποφάσεις που έχει λάβει η επιτροπή των «ειδικών» είναι να θεωρεί πως η ανοσία που προσφέρει το εμβόλιο είναι καλύτερη από την φυσική.

 

Μόλις το 1% των Βρετανών που έχει νοσήσει κόλλησε για δεύτερη φορά τον ιό

Έτσι όσοι έχουν νοσήσει από κορωνοϊό παίρνουν πάσο μόνο για έξι μήνες, αντιθέτως -προς το παρόν- οι εμβολιασμένοι παίρνουν πάσο χωρίς ημερομηνία λήξης. Σε σχετικές ερωτήσεις οι «ειδικοί» έχουν υποστηρίξει πως αυτό γίνεται γιατί η ανοσία του εμβολίου είναι καλύτερη από την φυσική ανοσία.

Παρόλα αυτά επίσημες εκτιμήσεις, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail, τονίζουν πως το λιγότερο από 1% των Βρετανών που πέρασαν κορωνοϊό και άρα απέκτησαν φυσικά ανοσία, κόλλησαν τον ιό για δεύτερη φορά.

Συγκεκριμένα, η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου διαπίστωσε ότι μόλις 191 από σχεδόν 20.000 νοσούντες από Covid βρέθηκαν θετικοί ξανά μετά από μήνες!

Αντιθέτως σε χώρες όπως το Ισραήλ, για παράδειγμα έχουν εκτοξευτεί οι αριθμοί νοσούντων εμβολιασμένων.

Την ίδια ώρα και πάλι η Daily Mail, επικαλούμενη άλλη μεγάλη μελέτη, αυτή την φορά της Pfizer και της AstraZeneca, γνωστοποίησε πως οι δύο δόσεις εμβολίου Covid γίνονται αισθητά λιγότερο αποτελεσματικές για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, μετά από έξι μήνες.

Οι ερευνητές προειδοποίησαν ότι οι Βρετανοί που έλαβαν προτεραιότητα για τα εμβόλια τον περασμένο χειμώνα – συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων – θα μπορούσαν να δουν την προστασία να πέφτει στο 50% για τον χειμώνα που έρχεται, χωρίς υποστήριξη.

Η μελέτη, με επικεφαλής το King’s College London , ανέλυσε τα αποτελέσματα PCR από περισσότερους από ένα εκατομμύριο ανθρώπους που είχαν εμβολιαστεί πλήρως!

Related posts

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης ενημερώνει σήμερα Τρίτη τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Newsroom

Επιμένει ο Πρόεδρος Ρ. Ράντεφ: «Δεν υπάρχει “Βόρεια Μακεδονία” – Δεν υπάρχει “μακεδονική” γλώσσα»

Newsroom

Τεράστια εκστρατεία Κούρδων για τη δημιουργία κράτους – Τι αποκαλύπτουν και για την Ελλάδα

Newsroom