ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κοινωνία

Μετά από καταγγελίες παύεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά»

Μετά από καταγγελίες παύεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά»

 

Απολύθηκε ο διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά» μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά με την οικονομική διαχείριση των κονδυλίων.

 

Μια μέρα μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων ότι δεν έγιναν οι προγραμματισμένες χημειοθεραπείες ο υπουργός Υγείας εκπαραθύρωσε τον Χαράλαμπο Τουμπέκη

 

Το βράδυ της Δευτέρας η 2η υγειονομική περιφέρεια σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει τις καταγγελίες των εργαζομένων στα νοσοκομεία – στην οποία υπάγονται τα νοσοκομεία του Πειραιά – επιχειρηματολόγησε ότι μόλις μία προγραμματισμένη χημειοθεραπεία δεν πραγματοποιήθηκε και άλλες 80 έγιναν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Λίγες ώρες μετά ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου Μεταξά από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Μεταξά”. Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘Μεταξά’.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κατεπείγουσα έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών στη διοικητική και υγειονομική ιεραρχία του Νοσοκομείου, σχετικά με τη δυσλειτουργία που προέκυψε στο πρόγραμμα χημειοθεραπειών του νοσηλευτικού ιδρύματος».

 

 

 

Related posts

ΑΔΜΗΕ: Σε εσφαλμένο χειρισμό οφείλεται η διακοπή ρεύματος στην Αττική

Παναγιωτόπουλους σε Ακάρ: «Ότι απειλείται δεν αποστρατιωτικοποιείται»

Newsroom

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Σκληρή ανακοίνωση κατά του εργασιακού μεσαίωνα