ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

Μίκι Ρουρκ: Πιστεύω μόνο στα θαύματα που προέρχονται από τον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μίκυ Ρουρκ βιώνει το θαύμα του Αγίου Νεκταρίου στην ταινία «MAN OF THE GOD»

 

Ο γνωστός ηθοποιός Μίκι Ρουρκ  βρέθηκε στην Ελλάδα  για να πραγματοποιήσει γυρίσματα για την ταινία «Man of God» («Ο άνθρωπος του Θεού»), μια σημαντική κινηματογραφική παραγωγή για το έργο και τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη και  τον Μίκι Ρουρκ στο καστ, ο οποίος υποδύεται έναν παράλυτο. Η σκηνοθεσία είναι  της Γιελένα Πόποβιτς. 

 

Σε ερώτηση για την απόφασή του να συμμετάσχει στην ταινία ο Μίκι Ρούρκ λέει χαρακτηριστικά «Δεν πρόκειται για μια ταινία με σκοπό να βγάλουμε χρήματα. Είναι ένα έργο που έχει πνευματικότητα, εντιμότητα, ειδικά τώρα που ζούμε σε τόσο άσχημες εποχές με τον κόσμο να βρίσκεται σε τέτοιο χάος. […] Στη ζωή ξέρεις υπάρχουν μικρά θαύματα και υπάρχουν και μεγάλα θαύματα. Έχω βιώσει και τα δυο και έτσι πιστεύω στα θαύματα, αλλά πιστεύω μόνο στα θαύματα που προέρχονται από τον Θεό». 

 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλη τη συνέντευξη του διάσημου ηθοποιού που παραχώρησε στο πρακτορείο Ορθοδοξία και τη δημοσιογράφο Πέπη Οικονομάκη: Tι λέει για τον πνευματικό του πάτερα που έχασε πρόσφατα, για την πίστη στο Χριστό,  τα θαύματα που προέρχονται από τον Θεό  αλλά και προσωπικές του ιστορίες. 

 

 

Πηγη ORTHODOXIA NEWS – GREEKAFFAIR NEWS

Related posts

Η μετάνοια έχει αρχοντιά, όχι μιζέρια

Το βράδυ της Μ.Τρίτης γίνεται ο Όρθρος της Μεγάλης Τετάρτης και ακούγεται το Τροπάριο της Κασσιανής.

Newsroom

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ: MΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΑΥΡΙΟ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ