ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μουσική live - Νέες Κυκλοφορίες

Μίλτος Πασχαλίδης & Γιάννης Κότσιρας: «Ανάθεμά σε» (Music video)

Μίλτος Πασχαλίδης & Γιάννης Κότσιρας: «Ανάθεμά σε» (Music video)

 

Ο Μίλτος Πασχαλίδης παρουσιάζει οπτικοποιημένο το τραγούδι «Ανάθεμά σε» το οποίο ερμηνεύει μαζί με τον καλό του φίλο Γιάννη Κότσιρα.

 

Στο τραγούδι «Ανάθεμά σε» τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Παντελής Θαλασσινός.

Αυτό είναι το δέκατο τέταρτο music video από τη ζωντανή ηχογράφηση «Δυο Νύχτες Στον Σταυρό Του Νότου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Ogdoo Music Group με εξαιρετική αποδοχή από το κοινό.

Στην πλατφόρμα του Youtube όλα τα τραγούδια του δίσκου θα παρουσιάζονται οπτικοποιημένα από τον Σταυρό του Νότου, σταδιακά κάθε εβδομάδα, έτσι ώστε να μπορούν οι θεατές να μοιραστούν τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο Μίλτος Πασχαλίδης στις ζωντανές του εμφανίσεις στο δεύτερο σπίτι του, στον Σταυρό του Νότου.

Κάθε Σάββατο και αυτή την χειμερινή περίοδο το κοινό του μπορεί να τον απολαύσει ζωντανά, για μία τελευταία φορά αύριο, φυσικά στον Σταυρό του Νότου.

Το τραγούδι «Ανάθεμά σε» όπως και τα υπόλοιπα του δίσκου, κυκλοφορούν ψηφιακά από το Ogdoo Music Group αποκλειστικά στο Spotify.

Το CD και το διπλό συλλεκτικό LP «Δυο νύχτες στον Σταυρό του Νότου» πωλούνται κάθε Σάββατο μαζί με το σύνολο του ρεπερτορίου του Μίλτου Πασχαλίδη που κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group, στην είσοδο του Σταυρού του Νότου και εναλλακτικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε εδώ.

 

Related posts

Marseaux: “WITCH” – Release party | Απονομή Δίσκων (Φωτογραφίες/Βίντεο/Ρεπορτάζ)

«Μια καρδιά για σένανε» Ο Φίλιππος Νικολάου για μία μοναδική βραδιά στο Βεάκειο

Newsroom

Γυναίκες στο Σκοτάδι: Συναυλία με τις CHÓRES της Μαρίνα Σάττι