ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

Μην παίζεις με τους δαίμονες: Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης

Μην παίζεις με τους δαίμονες: Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης 

Μην παίζεις με τους δαίμονες.

Σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, όλοι οι δαίμονες έχουν βγει έξω από την κόλαση και προσπαθούν πως να καταστρέψουν τους ανθρώπους.

 

Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή διότι οι δαίμονες έχουν τόσες πολλές παγίδες που ο άνθρωπος και ειδικά οι νέοι δεν τις αντιλαμβάνονται εύκολα. Δυστυχώς πολλές φορές τα παιδιά και οι νέοι τρέχουν να αγοράσουν οτιδήποτε τους προωθούν, οτιδήποτε τους διαφημίζουν και τους φαίνεται ελκυστικό, ακόμα και ποτά με δαιμονικές ονομασίες.

 

Παιχνίδια στο ίντερνετ ή στο κινητό τηλέφωνο, παπούτσια με ονομασίες δαιμονικές, παπούτσια που έχουν σταυρούς στις σόλες, για να πατάνε το σύμβολο του Σταυρού, παπούτσια με ανθρώπινο αίμα, μπλούζες, ρούχα, gadgets τα οποία πολλά από αυτά είτε έχουν δαιμονικές φάτσες ή δαιμονικά ονόματα.

Πολλοί παίζουν ταρώ, είτε μέσω ίντερνετ είτε κατεβάζουν εφαρμογές στο κινητό, «ταρώ αγάπης», «ταρώ ονείρων», «ταρώ σχέσεων», παιχνίδια και βιβλία με τη σολομωνική και πολλά άλλα που από πίσω κρύβεται ο διάβολος.

Πίσω από πολλά από αυτά γίνεται επίκληση του σατανά.

Ορισμένοι κάνουν επίκληση δαιμόνων ή του ίδιου του σατανά και τους ζητούν να μπορούν να μετακινούν αντικείμενα ή να προσπαθούν να ενώσουν δυο ανθρώπους και να τους κάνουν να ερωτευτούν μεταξύ τους και όλα αυτά με την βοήθεια του σατανά. Χωρίς όμως να υπολογίζουν ότι πλέον ο σατανάς μπαίνει για τα καλά στη ζωή τους και τους εξουσιάζει.

Κυκλοφορούν βότανα, βιβλία, μαγικές συνταγές, αιθέρια έλαια, μαγεμένα αντικείμενα, τροφές που υπόσχονται ότι σου παρέχουν πολλή ενέργεια και δύναμη, ματζούνια, «ευχές» που βοηθούν, αντικείμενα που μπαίνουν σε συγκεκριμένα σημεία μέσα στο σπίτι ή στην εργασία και άλλα πολλά που από πίσω βρίσκεται η επήρεια του σατανά και των δαιμόνων.

Όσοι ασχολήθηκαν με όλα αυτά, μετά από λίγο καιρό τρέχουν και δεν φτάνουν στη ζωή τους. Η μια καταστροφή μετά την άλλη, διότι ο σατανάς δεν παίζει, θέλει την ψυχή του ανθρώπου και να τον καταστρέψει. Προσοχή μην παίζεται με τους δαίμονες, διότι έρχεται ώρα που η καταστροφή στην οικογένειά σας, στη ζωή σας, στην εργασία σας, στο πανεπιστήμιο, στη σχέση σας δεν αργεί να έρθει.

Πολλοί άνθρωποι, αμέτρητοι θα μπορούσα να πω, που έχουν ασχοληθεί έστω και για πλάκα ή για παιχνίδι με κάτι από αυτά, αστρολογία, ταρώ, χαρτιά, σολομωνική, καφετζούδες και όλα όσα αναφέραμε ανωτέρω, έτρεχαν μετά στην εκκλησία να βρουν βοήθεια από τον Θεό.

Στη ζωή τους έκαναν στην άκρη τον Θεό με όλα αυτά και ζήτησαν παρέα και βοήθεια από τον διάβολο. Προσοχή ειδικά στα παιδιά. Τι τους αφήνετε να αγοράσουν, τι τους αγοράζετε ή τι κινούμενα σχέδια ή τι άλλο βλέπουν. Προσοχή γιατί ο διάβολος δεν παίζει μαζί μας.

 

Related posts

Η ΝΥΚΤΕΡΙΝΉ ΠΡΟΣΕΥΧΉ ΚΑΙ ΠΌΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΦΕΛΕΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ

Προσευχή για ασθενή: Tου Αγίου Λουκά του Ιατρού

Μακαριστός Χριστόδουλος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών: Ελληνισμός και Ορθοδοξία οι δύο μεγάλες κολώνες για τα θεμέλια της ύπαρξής μας (βίντεο)

Newsroom