ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Μητσοτάκης: «Έχω πει πολλές φορές ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος πολιτική, άβυσσος πολιτιστική»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑNT1 – Απέκλεισε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ που «μας χωρίζει άβυσσος» 

«Μας χωρίζει άβυσσος»

Ο πρωθυπουργός απέκλεισε, εξάλλου, τον σχηματισμό συμμαχικής κυβέρνησης μετά τις επόμενες εκλογές, επαναλαμβάνοντας την προτίμηση του στην κυβερνητική αυτοδυναμία που ήταν και ο λόγος για τον οποίο άλλαξε τον εκλογικό νόμο καταργώντας την απλή αναλογική που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ και θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές.

«Έχω πει πολλές φορές ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ μας χωρίζει άβυσσος. Άβυσσος πολιτική, άβυσσος πολιτιστική, άβυσσος αξιακή, σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση πάντα. Έχω επίσης δημόσια δηλώσει ότι είμαι υπέρ των σταθερών κυβερνήσεων που εξασφαλίζει το εκλογικό σύστημα της ενισχυμένης αναλογικής», ανέφερε.

«Οι 30 μήνες που κυβερνάμε απέδειξαν ότι αυτή η κυβέρνηση, που μπορεί μεν να είναι μονοκομματική αλλά είναι μια κυβέρνηση η οποία έχει ενσωματώσει και πολλά στελέχη τα οποία δεν προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία, από την παραδοσιακή κομματική μήτρα, είναι μια ευρεία κυβέρνηση ως προς τα χαρακτηριστικά της. Είμαστε μια κυβέρνηση που προτάσσουμε την αποτελεσματικότητα. Αυτές οι κυβερνήσεις, ειδικά σε περιόδους κρίσης, είναι πιο κατάλληλες.

Related posts

Σε εξέλιξη η σύσκεψη στο Μαξίμου για τον επισιτιστικό εφοδιασμό και την ενδυνάμωση του πρωτογενούς τομέα – «Παράθυρο» για επιπλέον ενίσχυση των παραγωγών

Ο Έλληνας πολιτικός που τον κρέμασαν οι Κεμαλικοί μετά από δίκη παρωδία..

Newsroom

ΕΛΛΕΤ: Το Παλιό Πανεπιστήμιο Αθηνών: μετετράπη παρανόμως σε υπαίθριο Μπαρ – Εστιατόριο