ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ορθοδοξία

ΜΟΡΦΟΥ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Τι είπε για Αστυνομικούς

ΜΟΡΦΟΥ: ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ Τι είπε για Αστυνομικούς

Ο Πανιερώτατος και Πανγενναιώτατος Μητροπολίτης Μόρφου κ.κ. Νεόφυτος, αφού “έσπασε” ανήμερα των Βαΐων την καραντίνα της Ορθοδοξίας, υποδεχόμενος τον Χριστό, την Ζωή και όχι την αθεΐα και τον Θάνατο, υπήρξε καταπέλτης στο κήρυγμά του, που έγινε στον αύλειο χώρο του Ι. Ν. Οσίων Βαρνάβα και Ιλαρίωνος Περιστερώνας Κύπρου!

Καταρχήν χαρακτήρισε “ασεβέστατους τους Αστυνομικούς, οι οποίοι εισέβαλαν στον Ναό την ώρα που διαβαζόταν το Ιερό Ευαγγέλιο της θριαμβευτικής υποδοχής του Χριστού στα Ιεροσόλυμα, όπου ο κόσμος έστρωνε ακόμη και τα ρούχα του για να περάσει ο Κύριος της Δόξης… Αποκάλυψε δε ότι είπε στην Αστυνομία ότι όποιος έρχεται στον Χριστό, ο Χριστός δεν τον μαλώνει και δηλαδή όποιος έρθει στην Εκκλησία και την Θεία Κοινωνία ο Μόρφου δεν έχει το δικαίωμα να τον διώξει!

‘Επειτα απευθύνθηκε στον Πρόεδρο της Κύπρου κ. Αναστασιάδη και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Μητσοτάκη για το κατάντημα αυτό των κλειστών Ναών μέρες του Πάσχα, συγκρίνοντάς τους εμμέσως με τον ευσεβή Πρωθυπουργό της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορισόφ, ο οποίος όχι μόνο δεν έκλεισε τους Ναούς, αλλά δήλωσε πως δεν έχει τέτοιο δικαίωμα, προλέγοντας ότι θα έχει μεγάλη ευλογία η Βουλγαρία (είναι άραγε τυχαίο ότι έχει ελάχιστα κρούσματα και θανάτους;)

 

 

Related posts

Άγιος Γέροντας Παΐσιος: «Θα έρθει καιρός πού όλοι θα πιστέψουν»

Newsroom

Γέρων Γεώργιος: “ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ” (βίντεο)

Το μήνυμα της Κυριακής της Τυροφάγου – Του Πρωτοσυγκέλλου της Ι.Μ. Φωκίδος, Γέροντος Νεκταρίου Μουλατσιώτη

Newsroom