Κοινοποιείστε το άρθρο

ΜΟΡΦΟΥ ΝΕΟΦΥΤΟΣ: «ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΚΑ» ( βίντεο )

Για άλλη μια φορά ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, η “φωνή” των σύγχρονων Αγίων Γερόντων, ασκώντας τη συνταγματικά και θεολογικά κατοχυρωμένη ελευθερία της σκέψης και της γνώμης του και απαντώντας σε σχετική ερώτηση γονέα“σείει” και πάλι τον τόπο, που αρνείται να ξυπνήσει, δεχόμενος απανωτά τα “χαστούκια” της παγκοσμιοποίησης, με την επιβολή των Μνημονίων.
(Φτώχεια 1), την “Καραντίνα” της Οικονομίας (Φτώχεια 2) και την απειλή των Τούρκων, που όλα βασίζονται στο ίδιο “δόγμα του σοκ”, προκειμένου να μας “αναγκάσουν” μέσα σε καθεστώς φόβου, να παραδώσουμε τα πάντα αμαχητί: χώρα, Πίστη, παιδιά και την ψυχή μας!
  Μιλώντας στις υπέροχες αυτές ανοιχτές ενοριακές συνάξεις, “ανάβοντας τον αναπτήρα των Αγίων“, ώστε να “ανάψει” ξανά η φλόγα της Πίστης και της Ορθοδοξίας για να ενεργοποιηθεί η Χάρη του Αγίου Πνεύματος εντός μας, ο γενναίος Μητροπολίτης του ακριτικού και προσφυγικού Κυπριακού Ελληνισμού, “σηκώνει το γάντι” και απαντά με θάρρος στο ερώτημα που βασανίζει εκατοντάδες χιλιάδες γονείς, για την μάσκα που υποχρεώνονται να φορέσουν, ιδίως τα μικρά, παιδιά τους!

Ο ΜΟΡΦΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

 

 Συγκεκριμένα στην σύναξη της Παναγίας Καταφυγιώτισσας στο χωριὸ Πλατανιστάσα 22-8-2020 μ.Χ., δεχόμενος ερώτηση από γονέα για τις μάσκες στα Σχολεία, απάντησε:

 “Τα παιδιά σας και τα μάτια σας! Και τα μάτια και το στόμα, θέλουν πρόσωπο που να βλέπει τον Θεό χωρίς μάσκα!

  …Εάν μάθουμε τα παιδιά μας από τώρα, με τις μάσκες, θα γίνει μια Κοινωνία μετά από 20 χρόνια, “δαιμόνων”! Όχι ανθρώπων! “Δαιμόνων”!

  Η γνώμη μου είναι εύρετε τρόπο τα παιδιά σας να μην βάλουν ποτέ τους μάσκα! Αυτή είναι η γνώμη μου. Υπεύθυνα σας το λέω!

   Είναι προτιμότερο να μείνουνε λίγους μήνες χωρίς τα γράμματα, τα λεγόμενα, της Ευρώπης. Σιγά τα γράμματα… “Ο Τοτός και οι Τοτοί”…

   Κάμετε εσείς κατ΄ οίκον Σχολεία, ακούτε; Κάμετε κατ΄ οίκον Εκκλησίες. Κάμετε κατ΄ οίκον Φαρμακεία. Θα δείτε σε λίγο, θα σας λεν σε λίγο “τέλειωσαν τα φάρμακα”…

   …Θέλουν να εξωθήσουν την κοινωνία εις το χάος. Και τρομαγμένοι και χαομένοι, να πούμε: “το εμβόλιο! Φέρτε μας καλέ ένα εμβόλιο”!
     
   Άρα θέλουν το θέλημά μας, θέλουν την Ελευθερία μας. Θέλουν την ψυχή μας”!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο