ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΕπικαιρότητα

Μόρια: Κτυπούν τις καμπάνες των εκκλησιών για βοήθεια οι κάτοικοι – Αλλοδαποί «αιτούντες άσυλο» εισέβαλαν στο χωριό

Μόρια: Κτυπούν τις καμπάνες των εκκλησιών για βοήθεια οι κάτοικοι – Αλλοδαποί «αιτούντες άσυλο» εισέβαλαν στο χωριό

Έβαλαν φωτιά κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ! – Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους της Λέσβου: Πογκρόμ κατά Ελλήνων από τους αλλοδαπούς – Εισβάλλουν στα σπίτια τους!

https://www.facebook.com/LesvosPost/videos/128084678421204/

Μετά την κατάληψη της πόλης της Μυτιλήνης από χιλιάδες αλλοδαπούς, τουλάχιστον 300 εξ αυτών εισέβαλαν μέσα στο χωριό της Μόριας!

Άμεσα αντέδρασε ομάδα κατοίκων που χτύπησαν τις καμπάνες του χωριού και σύντομα μεγάλος αριθμός κατοίκων βγήκε στους δρόμους, έτοιμοι να αμυνθούν από τις απειλητικές διαθέσεις των αλλοδαπών.

Οι «αιτούντες άσυλο»(!) κατέλαβαν εξ εφόδου το κτίριο της κοινότητας και οι κάτοικοι της Μόριας παραμένουν στους δρόμους, σε ένα κλίμα που θυμίζει κυριολεκτικά εισβολή!

https://www.facebook.com/stonisi.gr/videos/1020237405023381/

 

Όπως αναφέρεται η συνέχιση της σημερινής “διαμαρτυρίας” (που δεν ήταν “διαμαρτυρία” αλλά οργανωμένο σχέδιο κατάληψης της πόλης της Μυτιλήνης)  των παράνομων μεταναστών και η διέλευσή τους μέσα από το χωριό (χωρίς να τους εμποδίσει η Αστυνομία) δημιούργησαν στιγμές έντασης στη Μόρια.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι της Μόριας η ενέργεια αυτή πυροδότησε την οργή των κατοίκων καθώς θεωρήθηκε πρόκληση αυτή η εισβολή  των μεταναστών που ούτως ή άλλως θεωρούν όχι μόνο το νησί, αλλά ολόκληρη τη χώρα ως προτεκτοράτο τους.

 

 

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη λαϊκή συνέλευση, με τη συμμετοχή και αυτοδιοικητικών, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη και τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη.Εξακολουθεί να είναι σε αυξημένη επιφυλακή η 98 ΑΔΤΕ της Λέσβου, έτοιμη να επέμβει σε περίπτωση που ομάδες μεταναστών απειλήσουν περιοχές «αυξημένου» ενδιαφέροντος, όπως οι αποθήκες πυρομαχικών.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν ακροβολιστεί έξω από στρατόπεδα τα οποία μπορούν να προσεγγίσουν οι αλλοδαποί.

https://www.facebook.com/100001650551267/videos/2877290932335897/

«Τουρκικό δάκτυλο» πίσω από την κατάληψη της Μυτιλήνης από τους παρανομούσε μετανάστες βλέπουν οι αρχές

«Τουρκικό δάκτυλο» πίσω από τα σημερινά πρωτοφανή επεισόδια από χιλιάδες αλλοδαπούς και την έφοδο στην πόλη της Μυτιλήνης, βλέπουν οι Αρχές.

Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την Μυτιλήνη μετά το σπάσιμο του αστυνομικού κλοιού και την κατάληψη του κεντρικού δρόμου της προκυμαίας μπροστά από το δημοτικό θέατρο από τους αφηνιασμένους αλλοδαπούς.

Μάλιστα όλοι μιλούν για «κεντρικό σχεδιασμό» αφού οι αλλοδαποί έβαλαν φωτιά κοντά στο κεντρικό εργοστάσιο παραγωγής ρεύματος, με στόχο να παραλύσουν όλο το νησί!

Το ότι ήταν απόλυτα οργανωμένο σχέδιο τεκμαίρεται και από το γεγονός ότι οι αλλοδαποί κινήθηκαν σε τρεις διαφορετικές «φάλαγγες» από αντίστοιχες κατευθύνσεις με στόχο να αιφνιδιάσουν τις αστυνομικές δυνάμεις όπως και έγινε.

Related posts

Πάτρα: Άνοιξαν τα μαγαζιά με κηδειόχαρτα – Συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας των εμπόρων

Newsroom

Πιασμένοι σε Δεντρόσπιτο…στο Faust Theater από τον Σεπτέμβριο

Newsroom

Φωτιά Εύβοια: Σχέδιο Εκκένωσης για την Αγία Άννα και ακόμη δυο οικισμοί

Newsroom