Κοινοποιείστε το άρθρο

Μόρια: Παράνομοι αλλοδαποί κατέστρεψαν τον ναό του Αγίου Γεωργίου- Εικόνες ντροπής 

Οι παράνομοι αλλοδαποί έφτασαν στο σημείο να σκίσουν πολλές εικόνες και να γεμίσουν με σκουπίδια το σημείο

Την απόλυτη καταστροφή άφησαν πίσω τους οι παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι διέμειναν προσωρινά στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργιου στη Μόρια, μετά τον εμπρησμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μεταναστών, πριν από δύο εβδομάδες.


Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες , οι παράνομοι αλλοδαποί είχαν κατασκηνώσει κανονικά, μέσα και έξω από τον ιερό ναό. Οι αλλοδαποί έφτασαν στο σημείο να σκίσουν πολλές εικόνες και να γεμίσουν με σκουπίδια το σημείο. Άδεια μπουκάλια νερού και κάποια στρώματα έχουν μείνει εκεί εκτεθειμένα. Οι παράνομοι αλλοδαποί άφησαν πίσω τους σεντόνια και πολλές σακούλες με σκουπίδια. Τα αντίσκηνά τους παρέμειναν κρεμασμένα για αρκετες ήμερες στο σημείο.

Οι  παράνομοι αλλοδαποί  αποχώρησαν, καθώς μπήκαν τελικά στη νέα δομή του Καρά Τεπέ στη Λέσβο.«Ο Άγιος Γεώργιος Μόριας ή τουλάχιστον ό,τι απέμεινε από αυτόν. Θα χρειαστεί πολύς χρόνος και πολύς κόπος για να καταφέρει το χωριό να ξεπεράσει την καταστροφή αυτή» αναφέρει  κάτοικος της Μοριας.

«Άγνωστη ΜΚΟ κατέλαβε τον Άγιο Γεώργιο στη Μόρια, στήνοντας καταυλισμό μέσα και έξω από το ναό. Τριγύρω υπάρχει άπλετος χώρος και πολλά κτίσματα» είπε ο ίδιος κάτοικος. Αντίστοιχες καταστροφές είχαν γίνει και τον περασμένο Φεβρουάριο στον ίδιο ιερό ναό, έπειτα από εξέγερση  παράνομων αλλοδαπών  στο ΚΥΤ της Μόριας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την κατάληψη των παράνομων αλλοδαπών στην Άγιο Γεώργιο και τα όσα άφησαν πίσω τους:

Αλήθεια η ελληνική κυβέρνηση σε αυτές τι βανδαλιστικές πράξεις ντροπής  πως σκέφτεται να πράξει  εδώ δεν υπάρχει κανένας νόμος   που να τιμωρεί  αυτές  τις απάνθρωπες πράξεις των παράνομων αλλοδαπών που βανδαλίζουν τα ιερά σύμβολα της πίστεως μας . Δεν σέβονται την Ελλάδα και τους Έλληνες που τους υποδέχθηκαν και που το παραχωρούν  χώρους   φιλοξενίας   ;;;
Αλήθεια τα αρμόδια υπουργεία θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια για άλλη μια φορά;  Ας μας απαντήσει κάποιος ; 
What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο