ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Επικαιρότητα

Μπακογιάννη: «Η Λωζάνη δεν έχει υπογραφεί μόνο από την Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά από πάρα πολλά κράτη

Μπακογιάννη: «Η Λωζάνη δεν έχει υπογραφεί μόνο από την Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά από πάρα πολλά κράτη 

Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι στη γωνία» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισήμανε ότι ο ελληνοτουρκικός διάλογος εξαρτάται από την Άγκυρα. «Θα κρατήσουμε ανοιχτή την πόρτα στο διάλογο, αλλά δεν είπε ο Μητσοτάκης ‘Ερντογάν γιοκ’, ο Ερντογάν είπε ‘Μητσοτάκης γιοκ’» ανέφερε χαρακτηριστικά ενόψει της συνόδου της Πράγας.

«Ανησυχώ μήπως γίνει κάτι παραμονές των τουρκικών εκλογών, υπάρχει ενδεχόμενο κρίσης» προειδοποίησε. 

Η Ντόρα Μπακογιάννη σχολίασε ότι υπάρχει πολύ μεγάλος εκνευρισμός στην Τουρκία, οφείλεται κυρίως στα εσωτερικά της προβλήματα και γίνεται προσπάθεια να στραφεί το ενδιαφέρον του λαού σε αλλά πράγματα, γιατί είναι πολύ δύσκολο ο Ερντογάν να κερδίσει τις εκλογές με πληθωρισμό 80%».

Για το «τουρκολιβυκό μνημόνιο» η βουλευτή της ΝΔ εξήγησε ότι «η Λιβύη είναι διαλυμένο κράτος αυτή τη στιγμή, η μισή Λιβύη δεν δέχεται τη συμφωνία».

«Η Λωζάνη δεν έχει υπογραφεί μόνο από την Τουρκία και την Ελλάδα, αλλά από πάρα πολλά κράτη. Τη Λωζάνη την έκανε κόσκινο η Τουρκία στη Συρία. Αυτά που λέει ο Ακάρ είναι μπούρδες. Τα νησιά μας έχουν αμυντική, όχι επιθετική θωράκιση» εξήγησε δε. Κανείς δεν θα τολμήσει να πειράξει ελληνικό νησί διαβεβαίωσε.

«Τους ηγέτες που είναι πολύ στριμωγμένοι τους φοβάμαι» δήλωσε για τον Ερντογάν και κυρίως για τον Πούτιν η βουλευτής. «Όταν το λιοντάρι το σπρώξεις στη γωνία δεν ξέρεις ποτέ τι σου κάνει. Έχει κρίση μεγαλείου, δεν υπάρχει κανείς να του τραβήξει το αφτί» σημείωσε.

Πηγή: skai.gr

Related posts

Νέο Τραγούδι: Γιώργος Κακοσαίος – Μην Της Πείτε – Music Video

Newsroom

Δοκιμάζουμε την Plug-In υβριδική Skoda Octavia με 204 ίππους

Σεισμός στην Αθήνα 3,1 Ρίχτερ

Newsroom