ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΕιδήσειςΚοινωνία

Μπακογιάννης για βανδαλισμούς: Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν

Μπακογιάννης για βανδαλισμούς: Ματαιοπονούν όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν

Μήνυμα μέσω Facebook, έστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, για τους βανδαλισμούς στον Μεγάλο Περίπατο, το βράδυ της Τρίτης.

 

Η ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων στο Facebook:

«Μετά την βεβήλωση του μνημείου των νεκρών της Μαρφίν, επόμενη «επαναστατική» πράξη ο βανδαλισμός του αστικού εξοπλισμού του Μεγάλου Περιπάτου.

Όσοι προσπαθούν να καταστρέψουν και να γκρεμίσουν, ματαιοπονούν. Εμείς θα συνεχίσουμε να χτίζουμε και να ονειρευόμαστε μια καλύτερη Αθήνα. Υ.Γ. Οι ζαρντινιέρες καθάρισαν».

Πολύς κόσμος και… βανδαλισμοί

Οι διαδηλωτές, το βράδυ της Τρίτης, με αφορμή το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, ζητούσαν την απόσυρση του νομοσχεδίου που φιλοδοξεί να βάλει «τάξη» στις διαδηλώσεις, ενώ λόγω της πορείας, η τροχαία έκλεισε την οδό Πανεπιστημίου.

Χιλιάδες άτομα, μέλη οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς και φοιτητές με πανό, πλακάτ και συνθήματα έδωσαν το «παρών», διαμαρτυρόμενα για το επίμαχο νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Η πορεία προς το Σύνταγμα εξελίχθηκε ομαλά, ορισμένοι εκ των διαδηλωτών όμως βρήκαν την ευκαιρία να βανδαλίσουν τις ζαρντινιέρες τόσο στην πλατεία όσο και στην Πανεπιστημίου, οι οποίες έχουν τοποθετηθεί στο πλαίσιο του Μεγάλου Περιπάτου της Αθήνας.

Related posts

Μάσκα παντού και νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας – Πού ισχύουν τα νέα μέτρα

Newsroom

Απειλούν «τους πάντες» οι Τούρκοι: «Αν βάλετε κυρώσεις, τελειώνουν τα πάντα»

Τουρκία: Χωρίς ψωμί λόγω …Πούτιν

Newsroom