Κοινοποιείστε το άρθρο

Νοσηλεύτρια του μαιευτηρίου «Έλενα» βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η νοσηλεύτρια του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου » από χθες το πρωί ενώ θετικό βγήκε και το δεύτερο δείγμα της.

Η νοσηλεύτρια εργάζεται στο Τ.Ε.Π. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών. Επίσης ιχνηλατήθηκαν και ακόμα  9 επαφές από τις νοσηλεύτριες του Τ.Ε.Π. στο τμήμα επειγόντων περιστατικών όπως  και τις προϊσταμένης του τμήματος οι οποίες αυτομάτως τέθηκαν σε καραντίνα.

Το greekaffair.gr σε τηλεφωνική επαφή που είχε με ανθρώπους που νοσηλεύονται αλλά και δουλεύουν στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου», ενημερώθηκε ότι δηλώνουν ανάστατοι και ανασφαλείς από τα ελλιπείς μέτρα που έχει πάρει  η σημερινή διοίκηση  του Νοσοκομείου. 

Επίσης  την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό στην δημοσιότητα από τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννακό που είχε μιλήσει στις 27 Μαρτίου στο iefimerida.gr, στο ίδιο στο μαιευτήριο «Έλενα Βενιζέλου» έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και γιατρός της πέμπτης κλινικής, με αποτέλεσμα 11 μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από αίθουσα τοκετών να τεθούν σε καραντίνα. Συμπτώματα εμφανίζει και άλλη μια γιατρός και έγινε εργαστηριακός έλεγχος.

Αλήθεια για πόσο καιρό θα συνεχιστεί αυτή η ολιγωρία και η αδιαφορία και ειδικά εν καιρώ πανδημίας από τα άτομα που διοικούν τα δημόσια νοσοκομεία της Ελλάδας; 

Πότε οι Διοικητές και οι Διοικήτριες που αναλαμβάνουν τόσο μεγάλες και υπεύθυνες  θέσεις θα καταλάβουν ότι έχουν ευθύνες και ότι δεν μπορούν να παίζουν με τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων είτε αυτοί είναι εργαζόμενοι στο χώρο, είτε αυτοί είναι γιατροί, είτε είναι νοσηλευόμενοι; Και ειδικά τώρα εν καιρώ πανδημίας που ο κίνδυνος είναι αυξημένος  1000 φόρες περισσότερος.  Αναλάβετε επιτελούς ως Διοίκηση τις ευθύνες και φροντίστε για  την ασφάλεια των εργαζομένων και των ασθενών σας πριν είναι αργά!

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Κοινοποιείστε το άρθρο