ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Υγεία

Ο Covid -19 αυξάνει τη ζήτηση σε αντιγριπικά εμβόλια

Ο Covid -19 αυξάνει τη ζήτηση σε αντιγριπικά εμβόλια

Η εμφάνιση του κορονοϊού φαίνεται πως αναγκάζει πλέον πολλούς να αναθεωρήσουν την αρνητική μέχρι σήμερα αντίληψη που είχαν για τον ετήσιο αντιγριπικό εμβολιασμό.

 

Η πλειοψηφία των ερωτηθέντων, σε ρεπορτάζ του Αθήνα 9.84, δηλώνει ότι φέτος θα κάνει το εμβόλιο για την γρίπη καθώς φοβούνται τις επιπλοκές στο ενδεχόμενο να κολλήσουν ταυτόχρονα και τους δυο ιούς Η1Ν1 και κορονοϊό. Το πιο θετικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς τονίζουν πως είναι η πρώτη φορά που θα κάνουν το εμβόλιο της γρίπης, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό.

Η πλειοψηφία προτάσσει το θέμα της αναγκαιότητας φέτος για το αντιγριπικό εμβόλιο και μάλιστα προτρέπουν μέσω του σταθμού μας και τον υπόλοιπο κόσμο να κάνει το ίδιο.
Στο ερώτημα που θέσαμε σε όλους για το εάν μέχρι σήμερα έχουν κάνει το τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι απάντησαν πως το έχουν κάνει για προληπτικούς λόγους παρά το γεγονός ότι δεν παρουσίασαν μέχρι σήμερα κάποια συμπτώματα. Μάλιστα, ορισμένοι δήλωσαν ότι έχουν κάνει το τεστ δυο και τρεις φορές από τον Μάρτιο.

Related posts

Ιώσεις: Πώς δεν θα μας χαλάσουν τις γιορτές;

Newsroom

Γιατί πρέπει να τρώμε Φρούτα & Λαχανικά!

Newsroom

Ερευνητές ανακάλυψαν το τεστ αίματος που ανιχνεύει τον καρκίνο πέντε χρόνια πριν την εμφάνισή του

Newsroom