ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Απόψεις

Ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA: «Θα επιβάλουν σύστημα κοινωνικής πίστωσης όπως η Κίνα»

Ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA: «Θα επιβάλουν σύστημα κοινωνικής πίστωσης όπως η Κίνα» 

Ο Dr. Robert Malone επινοητής της τεχνολογίας των mRNA εμβολίων, μοριακός βιολόγος, επιδημιολόγος, ανοσολόγος-λοιμωξιολόγος, υποστήριξε ότι η πανδημία του Covid-19 είναι μέρος μιας μεγαλύτερης ατζέντας. 

 

Όπως τόνισε ο σκοπός τους είναι να επιβάλουν ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης, όπως δηλαδή έχει η Κίνα, αλλά και ψηφιακή παρακολούθηση.

 

Όσα είπε ο R.Malone:

«Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι γίνεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ, της ΕΕ και τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, εκτός και εάν είναι μέρος μιας μεγαλύτερης ατζέντας, δεν έχει να κάνει με την δημόσια υγεία.

Πιστεύω ότι είναι πιθανόν να σχετίζεται με την επιθυμία τους να επιβάλουν το σύστημα κοινωνικής πίστωσης. Κοιτάξτε πως λειτουργεί, σε φυσικές καταστάσεις στις δυτικές κοινωνίες δεν μπορούν να καταστείλουν τις συνταγματικές ελευθερίες και υπάρχει ισχυρή προστασία της ιδιωτικής ζωής, δεν μπορούν να επιβάλουν ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης και ψηφιακή παρακολούθηση, τώρα βλέπουμε τι γίνεται στον Καναδά.

Μου φαίνεται ότι αυτή είναι η ατζέντα, είναι η μοναδική ατζέντα που φαίνεται λογική σε μένα, γιατί αυτή η εμμονή με το να τους εμβολιάσουν όλους, μέχρι και τα μωρά παιδιά δεν δικαιολογείται υγειονομικά.

Στις ΗΠΑ έχουμε τον πρόεδρο να επικαλείται το νόμο της έκτακτης ανάγκης, ο οποίος καταστέλλει τα συνταγματικά δικαιώματα των πολιτών».

 

 

Related posts

Η τηλεργασία: Κίνδυνοι και ευκαιρίες

Newsroom

Άγγελος Συρίγος: Η Μικρασιατική καταστροφή ήταν παραπάνω από Γενοκτονία

Newsroom

Ερχεται πόλεμος από τον Βορρά; – Μια πολύ ενδιαφέρουσα γεωστρατηγική ανάλυση για την Ουκρανία

Newsroom