ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
Αποστολική ΔιακονίαΟρθοδοξία

Ο Γέροντας Νεκτάριος μετά από 2 χρόνια στην Αθήνα με το Τίμιο Ξύλο & το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά

Ο Γέροντας Νεκτάριος μετά από 2 χρόνια στην Αθήνα με το Τίμιο Ξύλο & το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά

Από την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2021 ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης έπειτα από δυο χρόνια βρίσκεται στην Αθήνα με το Τίμιο Ξύλο και το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος.

Ο Γέροντας Νεκτάριος έπειτα από παράκληση των πιστών, καθώς και του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βύρωνος και με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Φωκίδος κ. Θεοκτίστου, μετέβη στην Αθήνα, όπου το Τίμιο Ξύλο και το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του ιατρού θα βρίσκονται για προσκύνημα υπό των πιστών καθημερινά από τις 8:00 το πρωί έως 8:00 το βράδυ, στον εν λόγω Ιερό Ναό μέχρι και την Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021.

Ήδη αρκετοί πιστοί προσέρχονται στον ιερό ναό για να σταυρωθούν με το Τίμιο Ξύλο, το οποίο επανειλημμένως έχει επιτελέσει πολλά θαύματα και σε ασθενείς και σε ζευγάρια που δεν μπορούσαν να τεκνοποιήσουν, αλλά και σε παιδιά που δεν μπορούσαν να μιλήσουν.

Ο ίδιος ο Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης θα βλέπει κόσμο και θα σταυρώνει καθημερινά από 10:00 – 13:00 το πρωί και 6:00 – 8:00 το απόγευμα.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού 210 7624200.

What’s your Reaction?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Related posts

Συγκλονίζει η προφητεία του Γέροντα Σωφρονίου: «Το 2020 πρωτεύουσα της Ελλάδας θα είναι η…»

Newsroom

ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ (ΦΩΤΟ)

Newsroom