ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΤΑΞΙΔΙΑ, ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Life Style

Ο Γιάννης Σμαραγδής με δήλωση του βάζει τέλος στην υπόθεση «Ντάνου»

Ο Γιάννης Σμαραγδής με δήλωση του βάζει τέλος στην υπόθεση «Ντάνου»

Ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής  βάζει οριστικό τέλος σε όποια  δημοσιεύματα κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες  όσο αφορά το θέμα με τον  Γιώργο «Ντάνο» Αγγελόπουλο στην ταινία  ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

 

Πιο συγκεκριμένα από το γραφείο του Γιάννη Σμαραγδή εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:

Ο Γιάννης Σμαραγδής επιθυμώντας να κλείσει το βασανιστικό ζήτημα που ενέκυψε με την υπόθεση της μη συμμετοχής του Γιώργου «Ντάνου» Αγγελόπουλου στην ταινία μας ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ έκανε την παρακάτω δήλωση.

«Με ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση πληροφορήθηκα πως αναγνώρισες πως δεν σου έγινε από εμένα πρόταση να υποδυθείς τον Υψηλάντη στην ταινία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ που ετοιμάζουμε, σε αντίθεση με εκείνους που το κυκλοφόρησαν και διαρρήγνυαν τα ιμάτιά τους περί του αντιθέτου.

Μπαίνω στον πειρασμό να σου θυμίσω πως ως “δάσκαλος” σε παρότρυνα από τη πρώτη στιγμή να το διαψεύσεις. Αν το είχες κάνει τότε θα είχαμε αποφύγει πικρίες, πόνο και ανοίκειους χαρακτηρισμούς, όλοι μας. Ας είναι…

 Κε Αγγελόπουλε, επειδή δεν γνωρίζω πότε και αν τα μονοπάτια μας διασταυρωθούν, σου εύχομαι ανέσπερη και απίκραντη να είναι η ζωή σου και καλή επιτυχία στα καλλιτεχνικά σχέδιά σου.

Τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό και ποιους τελικά εξυπηρετεί… είναι κάτι που μόνο ο μέλλοντας καιρός μπορεί να το φανερώσει.»

 

Related posts

This Friendship Day #LookUp To Celebrate Real Conversations

Prootos

The Classic ‘Jeans & A Nice Top’ Look Is Making A Comeback

Prootos

3 Books to Help You Create a New Lifestyle that Lasts

Prootos